''SVECI'' SE NALAZE U NEVEROVATNOJ SERIJI: Mogu li je nastaviti protiv bivšeg premijerligaša?

V.M.

26. 12. 2023. u 10:30

U jednom od derbija 24. kola Čempionšipa, Sautempton će na ''Sent Merisu'' dočekati Svonsi (16.00).

СВЕЦИ СЕ НАЛАЗЕ У НЕВЕРОВАТНОЈ СЕРИЈИ: Могу ли је наставити против бившег премијерлигаша?

Foto: Profimedia

Domaćini su prošle godine očekivano ispali iz Premijer ligi nakon 11 godina igranja u njoj, ali planiraju da se ekspresno vrate u elitu.

Iako su ostali bez ključnih igrača poput kapitena Vord Prauza, doveli su nekoliko talentovanih fudbalera koji igraju sve bolje i razvijaju se kako sezone odmiče.

Sautemtpon se nalazi u veoma dobroj seriji rezultata i neporažen je na čak 15 vezanih mečeva. U tom periodu ''sveci'' su ostvarili deset pobeda uz pet remija, pa i ne čudi što su se popeli na četvrto mesto na tabeli.

Sakupili su 45 bodova do sada i zaostaju sedam poena za Ipsvičom koji zauzima drugo mesto koje direktno vodi u Premijer ligu.

Sa druge strane, Svonsi igra promenljivo tokom čitave sezone i nikako da uhvati zalet kojim bi se lanisirao u gornji deo tabele. 

''Labudovi'' su trenutno 16. na tabeli sa 28 osvojenih bodova, a zanimljivo je da su u dosadašnjem toku prvenstva postigli isto golova koliko su i primili, po 32.

Sautempton je vezao pet pobeda pred svojim navijačima i mi verujemo da će u obračunu bivših premijerligaša ostvariti i šesti uzastopni trijumf na ''Sent Merisu''.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave