''ANADOLIJSKA ZVEZDA'' SE BORI ZA EVROPU: Gosti igraju kvalitetan fudbal

Novosti online

24. 12. 2023. u 09:08

U prvoj utakmici današnjeg programa 18. kola turskog prvenstva, Konjaspor će ugostiti razigrani Kajzeri (11:30).

АНАДОЛИЈСКА ЗВЕЗДА СЕ БОРИ ЗА ЕВРОПУ: Гости играју квалитетан фудбал

Foto: Profimedia

Kajzeri igra odlično tokom čitave sezone i nalazi se na četvrtom mestu sa 28 osvojenih bodova.

Bili su se u sjajnoj seriji od deset vezanih utakmica bez poraza u svim takmičenjima bez poraza (osam pobeda, dva remija), ali taj niz je prekinut proteklog vikenda kada ih je savladao akutelni lider Fenerbahče (4:3).

Iako je kampanju otvorila sa četiri meča u gostima bez pobede, ''anadolijska zvezda'' se razigrala nakon toga i vezala je tri pobede na gostovanjima.

Poslednju u nizu ostvarila je početkom meseca protiv Trabzona (1:0).

Četvrto mesto vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija i svakako da bi plasman u Evropu bio veliki uspeh za četu Redžep Učara, ali ima još dosta da se igra i moraće da osvajaju bodove na utakmicama kao što su današnje ako žele da igraju u Evropi.

Sa druge strane, smena Aleksandra Stanojevića nije urodila plodom jer se Konja muči i nakon odlaska srpskog stručnjaka. Domaćin se nalazi na ivici zone ispadanja i ima dva boda manje od Alanje koja je prva ekipa iznad crte tako da ako danas slavi može da uplovi u ''sigurnu luku''

To neće biti lak zadatak jer je Konjaspor ostvario samo jednu pobedu na poslednjih pet mečeva uz dva remija i isto toliko poraza.

Mislimo da će u ovom jutarnjem terminu trebati vremena igračima da se ''razbude'', pa uz duplu šansu na gosta tipujemo malo golova u prvom poluvremenu.

NAŠ TIP: X2&|0-1 (kvota 2,10)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
TO JE TO, DANAS POČINJE EVROPSKO PRVENSTVO! Ovih deset stvari o EURO 2024 treba da znate - čak i ako ne pratite fudbal

TO JE TO, DANAS POČINjE EVROPSKO PRVENSTVO! Ovih deset stvari o EURO 2024 treba da znate - čak i ako ne pratite fudbal

KADA počinje Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2022? Danas! Na portalu "Novosti" vas čeka ne samo kompletan raspored utakmica, satnica svih mečeva (razdvojena na raspored i po grupama i, posebno, po danima), već vas ovde čeka i svakodnevno izveštavanje sa najveće fudbalske smotre, uz obilje zanimljivosti, snimaka, prenosa, fotografija, utisaka iz reprezentacije Srbije, ali i drugih učesnika. A opet, ako vas fudbal i ne zanima previše, ovih deset stvari o šampionatu Evrope ipak treba znati.

14. 06. 2024. u 00:16

Komentari (0)

ZVEZDA SE REŠILA VEZISTE: Stranac napustio Marakanu, a ostaje u Superligi