BAJERN NE DA LEVERKUZENU DA SE ODLEPI: Šampion zatvara jesenji deo sezone gostovanjem u Volfsburgu

O. M.

20. 12. 2023. u 10:58

BAJERN gostuje Volfsburgu, ove srede od 20 časova i 30 minuta na Folksvagen areni, u okviru 16. kola nemačke Bundeslige.

БАЈЕРН НЕ ДА ЛЕВЕРКУЗЕНУ ДА СЕ ОДЛЕПИ: Шампион затвара јесењи део сезоне гостовањем у Волфсбургу

FOTO: Tanjug/AP

Posle 15 odigranih kola ekipa Nika Kovača nalazi se u sredini tabele sa 19 bodova. U poslednje vreme utisak je da igraju sve lošije. U prva četiri kola ostvarili su tri pobede, koliko i u narednih 11.

U prošlom kolu savaldali su Darmštart u godtima sa 1:0 iako su veći deo utakmice imali igrača manje. Osim ove pobede, od kraja septembra su uspeli samo još da pobede Lajpcig i to dva puta, po jednom u prvenstvu i u Kupu. Istovremeno, dva puta su izgubili od Borusije iz Menhengladbaha.

Kod kuće su izgubili od Frajburga i Leverkuzena, a bodove su prosuli i protiv Verdera skojim su odigrali 2:2.

S druge strane, Bajern po običaju igra dobro i jedinio je koji ove jeseni parira lideru Leverkuzenu. Doduše, Bavarci zaostaju četiri boda za "farmaceutima" ali imaju i utakmicu manje. 

Uprkos nedavnom teškom bundesligaškom porazu (1:5) od Frajburga i šokantnom ispadanju iz Kupa od Sarbrikena, Bajern ostaje jedan od najvećih favorita za osvajanje "salatare". To potvrđuje i ubedljiva pobeda za vikend protiv Štutgarta koji ove sezone igra zaista dobro. Takođe, teško je zamisliti da Bajern ostvari dva loša rezultata u gostima na dva uzastopna gostovanja.

NAŠ PREDLOG: 2&3+ (kvota 1,75)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)