''KARAMELE'' SU U NAJBOLJOJ FORMI U PREMIJER LIGI: Šon Dajš se vraća na mesto uspeha

V.M.

16. 12. 2023. u 12:14

U poslednjoj utakmici današnjeg programa najjače fudbalske lige sveta, Barnli će na ''Turf muru'' ugostiti Everton (18:30).

КАРАМЕЛЕ СУ У НАЈБОЉОЈ ФОРМИ У ПРЕМИЈЕР ЛИГИ: Шон Дајш се враћа на место успеха

Foto: Profimedia

Oduzimanje deset bodova Evertonu zbog kršenja finansijskog fer-pleja nije predstavilo problem za ''karamele'' koje su već uspele da se izvuku izvan zone ispadanja.

Nalaze se u fantastičnoj formi, nanizali su tri prvenstvene pobede i jedina su ekipa koja je osvojila maksimalan broj bodova u Premijer ligi na poslednje tri utakmice.

Prvo su savladali Notingem, a zatim i Njukasl, odnosno Čelsi. Na tim susretima postigli su šest golova, a nisu primili nijedan što dovoljno govori o sjajnim nastupima ekipe iz Liverpula.

Velike zasluge za nastupe idu sjajnom treneru Šonu Dajšu koji radi fantastičan posao na klupi ''karamela''. Prvo ih je spasao od relegacije krajem prošle sezone, a da nije bilo kazne sada bi bili u gornjem delu tabele.

Iskusni menadžer je svoje ime izgradio upravo u Barnliju i sigurno je da će dobiti toplu dobrodošlicu od navijača na ''Turf muru''.

Domaćinu sigurno ne ide dobro kao kada ih je Dajš vodio, jer se nalaze u zoni ispadanja i ne deluju kao ekipa koja može da se zadrži u eliti.

Ofanzivni fudbal koji forisra Vensan Kompani se ne isplaćuje klarestima koji su sakupili samo osam bodova do sada, mada vredi istaći da u poslednje vreme igraju bolje jer su na poslednja tri meča ostvarili pobedu nad Šefildom uz remi sa Brajtonom i poraz od Vulvsa.

Što se tiče izostanaka od bitnijih igrača meč će propustiit Čarli Tejlor iz redova domaćina, odnosno iskusni zadnji vezni Evertona, Idrisa Gana Gej.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,77)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024