ŠALKE SE BUDI, ALI GOSTI SU U VEĆEM NALETU: Grojter firt ozbiljan kandidat za plasman u Bundesligu

O. M.

15. 12. 2023. u 11:38

ŠALKE dočekuje Grojter firt u prvoj utakmici 17. kola nemačke druge lige, popularne "Cvajte". Utakmica se igra na Aufšalke areni od 18 časova i 30 minuta.

ШАЛКЕ СЕ БУДИ, АЛИ ГОСТИ СУ У ВЕЋЕМ НАЛЕТУ: Гројтер фирт озбиљан кандидат за пласман у Бундеслигу

FOTO: Profimedia

Domaći tim je posle dužeg vremena zaigrao dobro u kontinuitetu i prvi put vezao dve pobede. Zahvaljujući tome "nulfir" je pobegao sa dna tabele i sada je na 13. mestu sa 19 bodova.

Posle poraza od Diseldorfa 5:3 u kome su bili blizu da stignu zaostatak od 0:3, "rudari" su pobedili Osnabrik i Hanzu i u ta dva meča uspel isu da sačuvaju mrežu, što im je pošlo za rukom samo još u drugom kolu kada su sa 3:0 savladali Kajzerslautern.

Gosti igraju odlično u poslednje vreme. Vezali su pet utakmica bez poraza a tek u prošlom kolu su primili gol posle četiri pobede u kojima su sačuvali mrežu.

Trenutno su četvrti na tabeli sa istim brojem bodova koliok ima trećeplasirani Hamburg (28), a za vodećim dvojcem Sent Pauli/Holštajn Kil zaostaju četiri boda.

NAŠ PREDLOG: X2 (kvota 1,65)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)