''ŽUTO-PLAVI'' BI DA SE EKSPRESNO VRATE U ELITU: Ne znaju za poraz na poslednjih devet utakmica

V.M.

15. 12. 2023. u 10:19

U okviru 19. kola holandske Erstedivizije, prošlosezonski prvoligaš Kambur će dočekati Jong AZ (20:00)

ЖУТО-ПЛАВИ БИ ДА СЕ ЕКСПРЕСНО ВРАТЕ У ЕЛИТУ: Не знају за пораз на последњих девет утакмица

Foto Profimedia

Domaćin je prošle godine završio kao 17. u Erediviziji, pa se spustio u niži rang i cilj mu je da se ekspresno vrati u elitu. Nije započeo sezonu na visokom nivou, ali od kada ga je sredinom oktobra preuzeo Henk de Jong priča se potpuno promenila.

Kambur je uhvatio zalet, a ofanzivan fudbal koji forsira iskusni stručnjak se u potpunosti isplatio jer su njegovi izabranici neporaženi na poslednjih devet mečeva na kojima su ostvarili šest pobeda uz tri remija.

''Žuto-plavi'' su se zahvaljujući sjajnim igrama popeli na peto mesto na tabeli i zaostaju samo četiri boda Rodom koja zauzima drugo mesto koje direktno vodi u Erediviziju.

Što se tiče Jong AZ-a on je zapao u krizu u poslednje vreme. Osvojili su samo jedan bod na protekle tri utakmice, ali nisu postigli gol ni na jednom od tih mečeva, a primili su ih čak devet.

Jong AZ posebno loše igra na gostovanjima ove sezone, na osam utakmica van svog stadiona upisao je samo jednu pobedu i doživeo čak pet poraza.

Kada Kambur igra golede su redovna pojava, gol-razlika mu je 44:34 i na njegovih poslednjih devet mečeva oba tima su tresla mrežu, tako da očekujemo da bude pogodaka na večerašnjem duelu.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,63)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)