PAZARCIMA JE CILJ PLASMAN U EVROPU: Ako žele da ga ostvare moraju da slave na ovakvim mečevima

V.M.

15. 12. 2023. u 08:58

U okviru 19. kola Superlige Srbije, Novi Pazar će ugostiti ekipu Radnika iz Surdulice (16:00).

ПАЗАРЦИМА ЈЕ ЦИЉ ПЛАСМАН У ЕВРОПУ: Ако желе да га остваре морају да славе на оваквим мечевима

FK Novi Pazar

Domaćin je dovođenjem velikih fudbalskih imena poput Adema Ljajića, Marka Šćepovića i Sejdube Sume istakao kandidaturu da ove sezone napadne plasman u kvalifikacije za evrospka takmičenja iduće godine.

Pazar je bio u sjajnom ritmu tokom novembra, slavio je na tri vezana duela na kojima nije primio gol, ali toj seriji je došao kraj proktelog vikenda kada je bolji od njega bio noavjalija IMT (0:1).

Ipak, i pored tog poraza ''plavo-beli'' zauzuimaju solidno peto mesto na tabeli, a ako danas osvoje barem bod na kratko će se popeti na četvrtu poziciju koju trenutno drži Čukarički sa kojim su izjednačeni po broju sakupljenih poena.

Novi Pazar ima jedan od najboljih domaćih terena u Srbiji, na osam utakmica je ostvario čak šest pobeda, a uz njii je doživeo dva poraza od Partizana i IMT-a.

Sa druge strane, Radnik se baš muči ove sezone, ostvario je samo jednu pobedu do sada, pa i ne čudi što je zacementiran za dno tabele sa 11 bodova na svom saldu, čak pet manje petnaestoplasiranog Radničkog iz Niša.

Na poslednjih pet utakmica ekipa iz Surdulice je osvojila samo dva boda u remijima sa Voždovcem i Mladosti, a uz njih je tri puta napuštala teren pognute glave.

Današnji rivali su se susreli u četvrtom kolu i tada je viđena podela bodova bez golova.

Radnik se trenutno nalazi u negativnoj seriji od tri vezana poraza na gostovanjima, a mi verujemo da će je Novi Pazar produžiti.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)