"PONOS SEVERA" IDE NA ŠESTU UZASTOPNU POBEDU: Helsinki je odavno završio sezonu

O. M.

14. 12. 2023. u 11:11

PAOK dočekuje HJK Helsinki u poslednjem kolu grupe G Lige konferencija. Utakmica se igra na stadionu "Tumba" od 18 časova i 45 minuta.

ПОНОС СЕВЕРА ИДЕ НА ШЕСТУ УЗАСТОПНУ ПОБЕДУ: Хелсинки је одавно завршио сезону

Foto: EPA-EFE/ACHILLEAS CHIRAS

Grci su kolo pre kraja obezbedili prvo mesto u grupi i direktan plasman u osminu finala trećeg po snazi evropskog klupskog takmičenja, a gosti će danas završiti evropsku epizodu jer u najboljem slučaju mogu da se domognu trećeg mesta i to u slučaju da ostvare bolji rezultat u Solunu nego Aberdin protiv Ajntrahta iz Frankfurta.

PAOK je u dosadašnjem delu takmičenja ostvario četiri pobede i jednu nerešenu utakmicu. Nisu uspeli da pobede samo Aberdin s kojim su igrali 2:2 na "Tumbi" pre mesec dana.

"Ponos severa" je u fenomenalnoj formi. Vezali su pet uzastopnih pobeda i sedam utakmica bez poraza, a u poslednjih pet utakmica primili su samo jedan gol i to od Ajntrahta u Frankfurtu. U celoj sezoni izgubili su samo dve utakmice, od OFI-ja na Kritu i od AEK-a u Atini.

Helsinki je pre mesec dana završio sezonu u Finskoj, osvajanjem titule za koju je najzaslužniji nekadašnji juniorski reprezentativac Srbije Bojan Radulović, najbolji strelac Veikasulige sa 18 pogodaka.

Novi-stari šampion Finske poslednju pobedu ostvario je još u septembru, a od tada je vezao šest takmičarskih utakmica bez trijumfa, četiri poraza i dva remija.

NAŠ PREDLOG: 1-1 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu finala ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" povredio se Nikola Topić, mlada nada crveno-belih i srpske košarke. Oprečne informacije stigle su, maltene u isto vreme, o njegovom stanju.

14. 05. 2024. u 15:48

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!