''LUTALICE'' SJAJNO ZAPOČELE U KUPU: Postigle su 11 pogodaka na prve dve utakmice!

V.M.

14. 11. 2023. u 08:55

U okviru EFL trofeja ili kupa za niželigaše, Stokport kaunti će dočekati Bolton (20.30).

ЛУТАЛИЦЕ СЈАЈНО ЗАПОЧЕЛЕ У КУПУ: Постигле су 11 погодака на прве две утакмице!

Foto: Profimedia

Ovi timovi se nalaze u grupi ''5'' i sa njima su Salford, odnosno Mančester junajted  U21. Gosti su sjajno započeli takmičenje i prvi su u grupi sa šest osvojenih bodova, dok je domaćin drugi sa četiri sakupljena poena.

Bolton je svoju dominaciju pokazao u drugom kolu kada je savladao Mančester sa 8:1, a pre toga je i rutinski rešio posao protiv Salforda (3:0).

Veliku dozu samopouzdanja ''lutalicama'' daje činjenica da su nanizale pet pobeda u Ligi jedan gde su trenutno treće na tabeli i zaostaju bod za vodećim Portsmutom.

Vredi napomenuti da je Bolton branilac titule u ovom takmičenju koje je osvojio ubedljivom pobedom nad Plimutom u finalu, 4:0.

U odličnom ritmu je i Stokport koji je slavio na poslednjih 12 utakmica u svim takmičenjima i zasluženo zauzima prvo mesto u Ligi dva.

Proteklog vikenda je gubio protiv Svindona, ali je sjajnom igrom u drugom poluvremenu uspeo da dođe do preokreta i sva tri boda (2:4).

Što se tiče kupa, domaćin je na otvaranju posle penala izgubio od Mančestera, a zatim je savladao Salford sa 3:1.

Večeras verujemo da ćemo gledati jedan meč u kojem očekujemo da bude golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)