TRADICIONALNA GOLEADA: Dortmund koristi odsustvo najboljeg igrača ''švaba''

V.M.

11. 11. 2023. u 11:00

U 11. kolu nemačke Bundeslige gledaćemo duel između Štutgarta i Borusije iz Dortmunda. Meč se igra na ''MHP areni'' sa početkom u 15:30.

ТРАДИЦИОНАЛНА ГОЛЕАДА: Дортмунд користи одсуство најбољег играча шваба

Foto: Profimedia

Domaćin je sjajno otvorio sezonu, bio jedno od najprijatnijih iznenađenja Bundeslige, ali je opao u formi nakon povrede najboljeg igrača Serhua Žirasija. 

Štutgart je prvo izgubio od Hofenhajma (2:3), a zatim i od novajlije Hajdenhajma (0:2). 

I pored tih neuspeha, ''švabe'' se drže u vrhu tabele, trenutno su treće sa 21. osvojenih bodom, ali bi u slučaju novog poraza verovatno ''skliznuli'' izvan top četiri.

Isto poena sakupio je i Dortmund koji zbog lošije gol-razlike zauzima četvrto mesto. ''Milioneri'' takođe ne blistaju i na poslednja dva prvenstvena meča su osvojili samo bod, ali preko nedelje su ostvarili veoma bitan trijumf u Ligi šampiona.

Savladali su Njukasl sa 2:0 na ''Vestfalenu'' golovima Filkriga, odnosno Branta i preuzeli su prvo mestu u ovogodišnjoj grupi smrti tako da u odličnoj atmosferi dočekuju današnji duel.

Oba tima igraju utakmice sa velikim brojem golova ove sezone, Štugartova gol-razlika je 27-13, a Borusijina 20:15.

Pogoci su redovna pojava kada igraju međusobno, na poslednjih pet susreta ovih timova viđen je 21 gol, a prošle sezone smo uz trijumf Dortmunda (5:0), videli i podelu bodova (3:3).

Odluičili smo da verujemo u tradiciju.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,65)

TIP ZA HRABRIJE: 2&GG (kvota 3,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)