BIVŠI OSVAJAČ PREMIJER LIGE UHVATIO ZALET: Gosti polako posustaju nakon sjajnog otvaranja prvenstva

V.M.

10. 11. 2023. u 11:05

U prvoj utakmici 16. kola Čempionšipa, Blekburn roversi će dočekati Preston. Meč se igra na ''Ivud parku'' sa startom u 21:00.

БИВШИ ОСВАЈАЧ ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ УХВАТИО ЗАЛЕТ: Гости полако посустају након сјајног отварања првенства

Profimedia

Domaćin je uhvatio zalet u poslednje vreme i na minulih pet ligaških mečeva ostvario je čak četiri pobede uz samo jedan poraz. Zahvaljujući tom poboljšanju forme Blekburn se popeo na deseto mesto i zaostaje tri boda za današnjim rivalom koji zauzima šestu poziciju, poslednju koja vodi u plej-of.

Kao što je bio slučaj i prošle sezone, Roversi ponovo igraju veoma malo nerešenih utakmica. Tačnije, samo jednom su delili bodove od starta Čempionšipa, a pored toga su upisali po sedam trijumfa i poraza.

Prošlog vikenda savladali su ekipu Noriča na ''Kerou roudu'' sa 3:1 i tako su nastavili da igraju utakmice sa dosta pogodaka, o čemu svedoči njihova gol-razlika 23:24.

Sa druge strane, Preston je sjajno započeo kampanju i bio je u samom vrhu tabele, ali je posrnuo u poslednje vreme pa je ''skliznuo'' na tabeli sa drugog na šesto mesto.

Ipak, dobra vest za goste je što su konačno uspeli da prekinu niz od sedam utakmica bez pobede za vreme kojeg su sakupili samo tri poena. 

U okviru 15. kola dočekali su ekipu Koventrija i nakon preorketa slavili rezultatom 3:2.

Na poslednja tri duela ovih timova obe ekipe su tresle mrežu, a uz novu goleadu tipujemo duplu šansu na nekdašnjeg prvaka Engleske.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)