MOŽE LI PSV IGRE U EREDIVIZIJI DA PRENESE NA LIGU ŠAMPIONA? ''Filipsovci'' moraju dobiti ovaj meč ako žele u osminu finala

V.M.

08. 11. 2023. u 09:00

FUDBALERI PSV-a će u četvrtom kolu Lige šampiona ugostiti jedinu neporaženu ekipu grupe ''B'', Lans. Utakmica se igra na ''Filips stadionu'' sa početkom u 21.00.

МОЖЕ ЛИ ПСВ ИГРЕ У ЕРЕДИВИЗИЈИ ДА ПРЕНЕСЕ НА ЛИГУ ШАМПИОНА? Филипсовци морају добити овај меч ако желе у осмину финала

Foto Profimedia

Domaćini igraju fenomenalno u holandskom prvenstvu, ali nikako te igre da prenesu na najjače evropsko takmičenje u koje su se vratili nakon četiri godine neigranja.

Što se tiče Eredivizije, PSV tu ima perfektan učinak od 33 osvojena boda na 11 odigranih mečeva i postigao je čak 41 pogodak do sada.

Ipak, u Ligi šampiona ne zna za pobedu i poslednji je u grupi ''B''. Na otvaranju je poražen od Arsenala, a nakon toga je remizirao sa Seviljom i Lansom.

Zaostaju tri boda za današnjim rivalom koji je drugi na tabeli i moraju slaviti ako žele da ga sustignu.

Sa druge strane, kod gostiju je obrnuta situacija. Prošle sezone su bili najveći hit Lige 1 koju su završili na drugom mestu sa samo dva poena zaostatka u odnosu na šampiona PSŽ, ipak ove im ide dosta lošije i nakon 11 odigranih kola zauzimaju deseto mesto.

Drugačija je u priča u Ligi šampiona gde su jedina neporažena ekipa u grupi, savladali su lidera Arsenal uz podelu bodova sa Seviljom i PSV-om.

Lans je jako teško savladati i o tome svedoči podatak da ne zna za poraz na poslednjih devet utakmica u svim takmičenjima, mada je na njima ostvario samo četiri trijumfa uz čak pet remija.

U prošlom kolu ovi timovi su se sastali na ''Bolar Delelizu'', PSV je poveo preko Bakajoka početkom drugog dela igre, ali Vahi je u 65. minutu postavio konačnih 1:1, a mi verujemo da će i danas obe ekipe postići barem po gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)