EVROPA PREVELIK ZALOGAJ ZA ČUKARIČKI: ''Brđani'' postigli samo jedan gol na tri utakmice u Ligi konferencija

V. M.

09. 11. 2023. u 08:35 >> 08:36

FUDBALERI Čukaričkog će u četvrtom kolu trećeg najjačeg evropskog takmičenja dočekati Fiorentinu. Meč se igra na novoizgrađenom ''Gradskom stadionu Dubočica'' u Leskovcu sa početkom u 18.45.

ЕВРОПА ПРЕВЕЛИК ЗАЛОГАЈ ЗА ЧУКАРИЧКИ: Брђани постигли само један гол на три утакмице у Лиги конференција

Foto: EPA-EFE/Tibor Illyes

Srpski predstavnik ove sezone debituje u Ligi konferencija koja deluje kao preveliki zalogaj za njega jer nije osvojio nijedan bod do sada uz katastrofalnu gol-razliku, 1:11.

Taj jedini gol postigao je na otvaranju takmičenja kada je poveo protiv Ferencvaroša preko Đorđa Ivanovića, ali nije uspeo da sačuva tu prednost i poražen je sa 3:1. Nakon toga doživeo je još dva rutinska poraza, prvo od Genka (0:2), zatim i od Fiorentine.

Posebno je bolan taj protiv "viole" pošto je ekipa iz Firence prosto počistila Čukarički sa terena rezultatom 6:0.

''Brđanima'' ne ide dobro ni u domaćem prvenstvu, za vikend su poraženi od TSC-a i pali su na sedmo mesto Superlige Srbije i svima je jasno da neće ponoviti uspeh iz prošle sezone kada su bili treći.

U Leskovac dolazi lider grupe ''F'' Fiorentina, koja je takođe doživela pad forme u poslednje vreme. Na minula četiri meča u svim takmičenjima ostvarila je samo jednu pobedu, protiv Čuke, a pored nje je doživela tri poraza.

Ono što najviše brine Vinčenca Italijanu je to što njegovi izabranici nisu postizali golove na tim mečevima, ali i pored toga će biti veliki favoriti na večerašnjem duelu.

Sa pomenuta tri poraza "viola" je pala na osmo mesto u Seriji A, ali i dalje može da se priključi borbi za vrh tabele jer zaostaje ''samo'' četiri boda za četvrtoplasiranim Napolijem.

Zanimljivo je da gost nije ni trebalo da igra u Ligi konferencija ove sezone, ali je Juventus kažnjen neigranjem u Evropi jednu godinu pa je njegovo mesto u trećem po kvalitetu evropskom takmičenju zauzela Fiorentina.

Goleade su redovna pojava u Ligi konferencija kada igra italijanska ekipa pošto je na njenim utakmicama viđeno čak 14 golova do sada, šest protiv Čukaričkog i po četiri u remijima sa Genkom i Ferencvarošem (po 2:2).

Verujemo da će Fiorentina trijumfovati na večerašnjem duelu, a predlažemo da fiks pojačate golovima jer se odbrana ''brđana'' nije proslavila u dosadašnjem toku takmičenja.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&3-6 (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!