ARHUS BI MOGAO DA NAMUČI BRONDBI: Gosti su u formi, ali "žuti" ne žele da izgube korak za liderom

O. M.

06. 11. 2023. u 11:23

POSLEDNjA utakmica 14. kola danske Superlige igra se u Brondbiju gde domaći tim dočekuje ekipu Arhusa. Meč je na programu od 19 časova.

АРХУС БИ МОГАО ДА НАМУЧИ БРОНДБИ: Гости су у форми, али жути не желе да изгубе корак за лидером

Foto: Profimedia

Brondbi je prethodne dve sezone završio kao četvrti, odnosno peti, što znači da ove godine ne igra ni u evrokupovima. Za klub tog renomea ovo je ravno katastrofi pa su žuti ove sezone ušli s velikim ambicijama u trku s Kopenhagenom za titulu šampiona.

Za sada im ide dobro, drže korak za šampionom koji ima bod više. Brondbi je poražen u duelu sa "lavovima", bilo je 3:2, ali i od Nordsjelanda koji takođe gaji šampionske ambicije, mada su se "žuti" već osvetili Partizanovom dželatu, pobedivši ih u 13. kolu sa 2:1.

Brondbi je jedini tim u danskoj Superligi koji je postigao bar po gol na svakoj utakmici.

Što se tiče Arhusa, ova ekipa je na granici i verovatno se do poslednjeg kola regularnog dela prvenstva neće znati da li će takmičenje nastaviti u plej-ofu ili u plej-autu.

To je veliki pad u odnosu na prošlu sezonu kada su osvojili treće mesto i plasirali se u evrokupove, gde doduše nisu imali mnogo uspeha jer ih je eliminisao Briž već u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ali forma je od tada u usponu, Arhus je od tada izgubio samo dve utakmice, od Viborga kod kuće i od današnjeg rivala u gostima. U međuvremenu je osvojio bod protiv Kopenhagena, a trenutno je u seriji od četiri pobede, računajući i Kup, pa će Brondbi imati teži posao nego u prvom delu sezone.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&2+ (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)