ŠVABE SU POKLEKLE U PROŠLOM KOLU: Hajdenhajm posle eliminacije iz Kupa može da se posveti borbi za opstanak

O. M.

05. 11. 2023. u 11:49

ŠTUTGART, jedno od prijatnijih iznenađenja sezone u Bundesligi, gostuje Hajdenhajmu u desetom kolu nemačkog fudbalskog šampionata. UTakmica se igra na stadionu "Vojt arena" od 17 časovsa i 30 minuta.

ШВАБЕ СУ ПОКЛЕКЛЕ У ПРОШЛОМ КОЛУ: Хајденхајм после елиминације из Купа може да се посвети борби за опстанак

FOTO: Tanjug/AP

"Švabe" su treće na tabeli sa 21 bodom. Doživeli su samo dva poraza, u drugom kolu na gostovanju Lajpcigu i prethodnog vikenda kod kuće od Hofenhajma.

Današnji protivnik im je keipa koja je vezala pet poraza a jedine dve pobede ostvarila je u drugoj polovini spetmbra, protiv Verdera i Union Berlina. Pre pet dana Hajdenhajm je ispao iz Kupa, bolja je bila Borusija iz Menhengladbaha, pa će novajlija u ligi sada moći u potpunosti da se posveti borni za opstanak, koja ga nesumnjivo očekuje u nastavku prvenstva.

Štutgart je prošle sezone bio u velikim neprilikama, tek se u baražu izvukao od ispadanja u Cvajtu, a ekipu je preporodio dolazak Sebastijana HEslera na mesto šefa stručnog štaba. OD njegovog dolaska, švabe su izgubile samo jednu utakmciu u prošlom prvenstvu i dve u ovom, uz 10 pobeda i četiri nerešene.

Štutgart i Hajdenhajm su se sastli četiri puta dok su Švabe igrale u Cvajti, a skor je dv pobede Štutgarta, jedna Hajdenhajma i jedan remi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)