ŠAMPION NE BI TREBALO DA IMA PROBLEMA SA KOMŠIJAMA: Salernitana ima najgoru odbranu i drugi najgori napad u Seriji A

O. M.

04. 11. 2023. u 10:30

ŠAMPION Italije Napoli nastavlja odbranu titule u Salernu, gde gostuje domaćoj Salernitai u okviru 11. kola Serije A. Utakmica se igra od 15 časova na stadionu Areki.

ШАМПИОН НЕ БИ ТРЕБАЛО ДА ИМА ПРОБЛЕМА СА КОМШИЈАМА: Салернитана има најгору одбрану и други најгори напад у Серији А

FOTO: Tanjug/AP

Napolitanci su posle 10 kola na petom mestu sa 18 bodova. Doživeli su dva poraza u ovoj sezoni, ali oba na svom "Dijego Armando Maradona" stadionu, dok su na strani iz pet utakmica upisali tri pobede i dva nerešena rezultata.

Tek je prošlo nešto više od četvrtine sezone pa ima dosta vremena da četa Rudija Garsije nadoknadi sedam bodova zaostatka za liderom Interom, ali to neće biti nimalo lako, jer Napoli igra i u ligi šampiona gde posle tri kola u grupi sa Real Madridom, Bragom i Union Berlinom drži drugu poziciju sa šest bodova.

Malo je nedostajalo da u prošlom kolu Napoli doživi treći poraz na svom stadionu u Seriji A ove sezone. Gubili su 2:0 od Milana posle pola sata igre ali su u drugom delu uspeli da stignu do izjednačenja, ne i preokreta.

Salernitana je poslednja na tabeli sa samo četiri boda i jedna je od samo dve ekipe, uz Udineze, bez pobede. Kod kuće imaju tri nerešene, poslednju sa Kaljarijem gde su bod spasili sa penala u 95. minutu.

Imaju najslabiju odbranu i drugi najlošiji napad u ligi pa ne čudi što su poslednji. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)