"KANARINCI" IZAŠLI IZ KRIZE: Gosti su ovde slavili u januaru, mogu li do novog iznenađenja?

O. M.

03. 11. 2023. u 10:19

OVOG petka na programu je 13. kolo belgijske Pro lige, a otvaraju ga Sint Trojden i Eipen. Utakmica se igra na Dajo Vasabi stadionu u Sint Trojdenu.

КАНАРИНЦИ ИЗАШЛИ ИЗ КРИЗЕ: Гости су овде славили у јануару, могу ли до новог изненађења?

Profimedia

Ove dve ekipe nalaze se u sredini tabele, na devetom i desetom mestu sa 16, odnosno 13 bodova.

Eipen je pobedom nad ekipom Šarlroa u prošlom kolu prekinuo niz od sedam uzastopnih poraza i tako je pobegao sa dna, ali ima samo dva boda više od opasne zone. Posle te prvenstvene pobede izgubili su u Kupu od drugoligaša Ostendea kome je to bila prva pobeda posle šest utakmica posta.

Slično kao današnji gost, Sint Trojden je u prošlom kolu pobedom prekinuo negativnu seriju, ali su za razliku od Eipena "kanarinci" uspešno prebrodili prepreku u Kupu zvanu Franks Borejn, doduše tek posle produžetaka.

U prošloj sezoni Eipen je slavio na ovom gostovanju, ali su im se "kanarinci" osvetili u Eipenu. U poslednjih pet međusobnih susreta skor je izjednačen, sa po dve pobede na obe strane i jednim remijem.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!