IGRAČI NECA DOŽIVELI ŠOK ZBOG SAIGRAČA: Roda na putu povratka u Erediviziju

O. M.

02. 11. 2023. u 12:04

NEC Najmegen dočekuje Rodu u trećem kolu holandskog KNVB kupa. Utakmica se igra na Goferstadinu od 21 čas.

ИГРАЧИ НЕЦА ДОЖИВЕЛИ ШОК ЗБОГ САИГРАЧА: Рода на путу повратка у Ередивизију

Foto: Profimedia

NEC je na startu sezone osvojio samo devet bodova iz isto toliko utakmica i nalazi se na 12. mestu na tabeli. U poslednjem kolu gostovali su AZ Alkmaru koji ove sezone igra sjajno i svi su očekivali lagani kec. 

Tako nisu mislilii igrači u crno-zelenim deresovima koji su rano stigli d ovođstva od 2:0. Alkmar je uspeo nekako da smanji na 2:1, ali onda je utakmica prekinuta jer se napadač gostiju Bas Dost srušio na terenu. Nekadašnji golgeter Ajntrahta, Herenvena i Sportinga se srećom oporavlja, a šta će biti sa prekinutom utakmicom još nije poznato.

Ovaj incident treba imati u vidu kada se kladi na ovu utakmicu jer je pitanje kako će fudbaleri NEC-a reagovati, da li su se oporavili od šoka ili će im problem njihovog druga biti dodatan motiv, ostaje da se vidi.

Roda je nekoliko godina tavorila u Erstediviziji a čini se da bi ove sezone mogla da izbori povratak u elitni razred holandskog fudbala. Trenutno deli prvo mesto sa Vilem tveom sa 26 bodova iz 12 utakmica, ali su lideri zahvaljujući znatno boljoj gol-razlici. Roda ima treći najbolji napad (iza Dordrehta i Kambura) ali ubedljivo najbolju odbranu u ligi i zasluženo je prva, mada je mala mrlja na sezoni poraz kod kuće od najbližeg pratioca Viljema za koji se može reći da je bio i nezaslužen.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)