LIGA KUP KAO MELEM NA RANU: Evertonu i Barnliju ne ide u Premijer ligi

O. M.

01. 11. 2023. u 12:03

EVERTON će dočekati Barnli u osmini finala engleskog Liga kupa. Utakmica je na programu u sredu od 20.45 na stadionu Gudison park.

ЛИГА КУП КАО МЕЛЕМ НА РАНУ: Евертону и Барнлију не иде у Премијер лиги

FOTO: AP

U osmini finala Everton je u gostima pobedio Aston Vilu sa 2:1. Slavili su u gostima i u prethodnom kolu Premijer lige kada su minimalnim rezultatom savladali Vest hem. Bila je to njihova treća prvenstvena pobeda u sezoni, a sve tri su došle u poslednjih pet kola.

Nije velika uteha za poraz u gradskom derbiju, ali je bar omogućila beg iz zone opasnosti od ispadanja pošto karamele sada imaju solidnih pet bodova više od Luton tauna.

U prethodnoj utakmici EFL kupa Barnli je savladao Salford u gostima sa 4:0. Posle tog meča, Barnli je odigrao još pet ligaških mečeva i zabeležio jednu pobedu i četiri poraza. Poslednji u nizu bio je protiv Bornmuta u gostima, a rezultat je bio 2:1 za Trešnjice. Jedini pogodak za gostujući tim postigao je Čarli Tejlor. Trenutno zauzimaju 19. poziciju u ligi sa samo četiri osvojena boda.

Menadžer Vensan Kompani napravio je značajne promene u oba Barnlijeva meča EFL kupa do sada, pa isto treba očekivati i u današnjem meču. 

Ove dve ekipe nisu se sastajale prošle sezone koju je Barnli proveo u Čempionšipu, a prethodne su oba puta slavili domaćini. Na Gudisonu je bilo 3:1 za Everton, a na Terf muru 3:2 za "klaretse".

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!