TEŠKA SUDBINA FRANCUSKOG VELIKANA: Lion drži fenjer pred derbi

V.M.

29. 10. 2023. u 12:53

POSLEDNjA utakmica nedeljnog programa Lige 1 biće derbi između dva Olimpika u kojem će Marselj dočekati Lion (20:45).

ТЕШКА СУДБИНА ФРАНЦУСКОГ ВЕЛИКАНА: Лион држи фењер пред дерби

Foto: Profimedia

Oba velikana franucksog fudbala se baš muče ove sezone, ali to se posebno odnosi na Lion koji je zacementiran za dno tabele i nakon devet odigranih utakmica ne zna za pobedu.

Osvojio je samo tri boda što je čak pet manje od Monpeljea koji je prvi tim iznad crte, tako da ne može pobeći iz zone ispadanja čak iako trijumfuje na večerašnjem derbiju.

Nakon smene Lorana Blana ekipu je skoro preuzeo Fabio Groso koji nije uspeo da razmrda ekipu, šok terapija nije odradila svoje i teško da će imati šta da traži na večerašnjem duelu.

Sa druge strane, Marselj igra promenljivo ove sezone. Ostvario je tri pobede uz toliko isto remija i poraza što mu je dovoljno tek za osmo mesto u Ligi 1.

Na poslednja četiri ligaška meča sakupio je samo tri boda, a večeras ima odličnu priliku da se vrati na pobedničku stazu u prvenstvu.

Dosta mu bolje ide u Ligi Evrope gde je preko nedelje savladao AEK sa 3:1 i zauzima prvo mesto u grupi ''B''.

Što se tiče međusobnih duela potpuno su ujednačeni na poslednjih pet utakmica, oba tima su upisala po dve pobede, a viđen je i remi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 1,98)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)