INZAGI DEBITOVAO REMIJEM: Večeras ide na noge bivšem saigraču sa kojim je osvojio Ligu šampiona

V.M.

27. 10. 2023. u 09:08

U prvoj utakmici desetog kola Serije A, fudbaleri Đenove će dočekati Salernitanu (20:45).

ИНЗАГИ ДЕБИТОВАО РЕМИЈЕМ: Вечерас иде на ноге бившем саиграчу са којим је освојио Лигу шампиона

Foto Profimedia

Filipo Inzagi je pred prošlo kolo preuzeo kormilo u Salernitani nakon što je Souza otpušten zbog veoma slabog otvaranja sezone. Popularni Pipo je debitovao remijem protiv Kaljarija koji je njegov tim izborio pogotkom Bulaja Dije sa bele tačke u 95. minutu (2:2).

Težak zadatak tek očekuje nekada sjajnog fudbalera jer se ekipe iz Salerna nalazi na pretposlednjem mestu sa samo četiri osvojena boda.

Te poene sakupila je remijima i uz svoje saborce u zoni ispadanja (Udineze, Kaljari) je jedini tim bez pobede u Seriji A.

Pozitivna stvar na debiju italijanskog stručnjaka je to što je ''granata'' postigla dva gola, jer je pre toga na osam odigranih mečeva samo četiri puta tresla mrežu protinvika.

Inzagi će za rivala imali bivšeg saigrača sa kojim je osvojio Ligu šampiona 2007. godine, Alberta Đilardina. On je vratio Đenovu u Seriju A i za sada njegovoj četi ide solidno u njoj.

''Grifoni'' su trenutno 15. na tabeli sa osam osvojenih bodova i cilj opsatnka u eliti izgleda kao veoma ostvarljiv za domaćina.

Đenova je na poslednja dva meča zapala u krizu, nije dala u porazima od Milana i Atalante i večeras će Retegi i družina biti orni da prekinu taj negativni niz.

Verujemo da ćemo gledati jedan tvrd meč između dve defanzivno orijentisane ekipe, a ni podela bodova nije isključenja.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,62)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 3,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)