BENZEMA I DRUŽINA TRAŽE IZLAZ IZ KRIZE: ''Tigrovi'' gube korak za vodećima

V.M.

20. 10. 2023. u 09:45

U desetom kolu prvenstva Saudijske Arabije, Al Tavon će dočekati Al Itihad (17.00).

БЕНЗЕМА И ДРУЖИНА ТРАЖЕ ИЗЛАЗ ИЗ КРИЗЕ: Тигрови губе корак за водећима

Foto: Profimedia

Gosti su u ovu sezonu ušli kao branioci titule, a dovođenje Benzeme, Kantea i Fabinja pojačali su apetite ''tigrova'' koji su sastavili tim za napad azijske Lige šampiona, lige i kupa.

Al Itihad je dobro započeo prvenstvo, vezao je četiri uzastopne pobede, ali je onda u petom kolu ispustio prednost od 3:1 protiv Al Hilala (na kraju poražen 3:4) i od tada kuburi sa formom.

Osvojio je sedam bodova u naredne četiri utakmice i sada zauzima četvrto mesto na tabeli i zaostaje četiri boda za vodećim Al Hilalom.

Al Itihad nije postigao gol na poslednje dve ligaške utakmice, ali Nuno Espirito Santo je imao reprezentativnu pauzu da našteluje svoju ekipu pred nastavak sezone.

Sa druge strane, Al Tavon izgleda sjajno ove sezone. Već je ostvario sedam pobeda, a uz njih je odigrao remi i doživeo jedan poraz. 

Može se reći da je međunarodna pauza došla u loše vreme za ''lavove'' koji su vezali tri trijumfa pre nje i bili su u velikom naletu, taj niz su započeli trijumfom Al Raedom (2:1), a nakon toga su bili bolji od Al Hazema (3:1) i Al Taia (3:0).

Prošle sezone ovi timovi su igrali goleade, na prvom meču je Al Itihad slavio sa 3:0, a zatim je Al Tavon uzvratio rezultatom 2:1.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)