BORBA ZA KOPA LIBERTADORES: Papini miljenici gostuju na stadionu "Malvini"

O. M.

19. 10. 2023. u 09:34

GODOJ KRUZ dočekuje ekipu San Lorenca u devetom kolu argentinskog Liga kupa. Utakmica se igra na stadionu "Malvinas argentinas" u Mendozi od 22 časa.

БОРБА ЗА КОПА ЛИБЕРТАДОРЕС: Папини миљеници гостују на стадиону Малвини

Profimedia

Domaćin je sakupio 12 bodova i nalazi se na četvrtom mestu koje vodi u četvrtfinale. Gosti su deseti sa devet bodova i pobedom bi uhvatili priključak u borbi za plej-of.

Ova utakmica je značajna i zbog plasmana na zbirnoj tabeli. Naime, u Argentini se zbrajaju rezultati iz Lige i Liga kupa, a četiri najbolje rangirane ekipe s ove tabele idu u Kopa Libertadores. Na toj tabeli trenutno San Lorenco je četvrti sa 55 bodova, a Godoj kruz peti sa 53.

Ekipa iz Mendoze je u seriji od devet utakmica bez poraza, ali je u tom periodu ostvarila samo tri pobede. S druge strane, San Lorenco je vezao šest utakmica bez pobede u Liga kupu, a crni niz prekinuli su u Kupu gde su minimalnu pobedu ostvarili protiv San Martin de San Huana.

U poslednjih pet međusobnih susreta San Lorenci je ostvario četiri pobede, uz jedan remi, dok Godoj na trijumf čeka od 2018. godine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)