SVETSKI ŠAMPION BEZ PRIMLJENOG GOLA: Paragvajci nisu bili na mundijalu od 2010. godine

O. M.

12. 10. 2023. u 13:41 >> 13:41

ARGENTINA dočekuje Paragvaj u trećem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će se 2026. godine održati u tri države Severne Amerike, Kanadi, SAD i Meksiku. Utakmica se igra na stadionu "Monumental" od jedan sat posle ponoći.

СВЕТСКИ ШАМПИОН БЕЗ ПРИМЉЕНОГ ГОЛА: Парагвајци нису били на мундијалу од 2010. године

Foto: AP

Svetski šampion je u prve dve utakmice pobedio Ekvador na ovom stadionu sa 1:0 i Boliviju u gostima sa 3:0. Zanimljivo je da su sva četiri gola postigli različiti igrači. Leo Mesi je bio jedini strelac u pobedi nad Ekvadorom, dok su mrežu Bolivijaca tresli Nikolas Taljifiko, Enco Fernandez i Nikolas Gonzales.

Argentina je izgubila samo jednu od prethodnih 49 utakmica, i to je bio onaj šokantni poraz u grupi na Mundijalu od Saudijske Arabije (1:2).

Paragvajci ne mogu da budu zadovoljni svojim startom u kvalifikacijama pošto su osvojili samo bod a s obzirom na protivnike nadali su se da će osvojiti bar tri više. U prvom kolu kod kuće su odigrali bez golova sa Peruom, a u drugom su poraženi od Venecuele sa 1:0.

Paragvaj je propustio tri prethodna mundijala i ako ih ne bude ni u Severnoj Americi moraće da čekaju 2030, kada će se sigurno naći na završnom turniru jer su izabrani za jednog od domaćina.

Šest poslednjih susreta ovih ekipa došlo je manje od tri gola, a poslednji put kada su igrali 3+, bilo je to u polufinalu Kopa Amerike 2015. godine kada je Argentina pobedila sa 6:1.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 1,98)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini