ZRINJSKI HRABRO PAO NA ''VILA PARKU'': Može li sada da nastavi pobednički niz u domaćem prvenstvu?

V.M.

09. 10. 2023. u 10:50

U desetom kolu prvenstva bosanske Premijer lige, Zrinjski će dočekati Slogu Doboj (18.00).

ЗРИЊСКИ ХРАБРО ПАО НА ВИЛА ПАРКУ: Може ли сада да настави победнички низ у домаћем првенству?

EPA

Bosanski šampion je preko nedelje gostovao na ''Vila parku'' gde su ga minuti delili od boda, ali je poklekao u završnici i Džon Mekgin je doneo pobedu ''lavovima'' iz Birmingema.

Pre toga ''plemići'' su volšebnim preokretom savladali AZ na otvaranju Lige konferencije kada su gubili sa 0:3 i slavili sa 4:3, a sada im je malo falilo da osvoje novi poen i tako istaknu ozbiljnu kandidaturu za plasman u nokaut fazu.

Što se tiče domaćeg prvenstva, Zrinjski nije baš najbolje započeo odbranu titule, ali je u poslednje vreme podigao formu i nanizao je tri uzastopne ligaške pobede. Poslednju u nizu ostvario je protiv Igmana kojeg je rutinski savladao sa 2:0.

Domaćin je trenutno peti na tabeli i zaostaje devet bodova za vodećim Borcem iz Banja Luke, mada vredi napomenuti da je odigrao dva meča manje od lidera.

Sa druge strane, Sloga iz Doboja igra promenljivo ove sezone i nalazi se na osmom mestu sa 12 osvojenih bodova.

Gosti su zaboravili šta je remi u ovom uvodnom delu prvenstva, jer su na dosadašnjih devet utakmica ostvarili četiri pobede i doživeli pet poraza.

Večerašnji rivali su se susreli tri puta prošle sezone, Zrinjski je upisao dve pobede (3:0, 3:1), a viđen je i trijumf Sloge (1:0).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&|1-2 (kvota 1,92)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO TO DOSAD NISMO ZNALI? Evo čemu služe poslednje rupe za pertle na patikama