SRPSKI OBRAČUN U LIGI KONFERENCIJA: Dejan Stanković odlično startovao na klupi velikana

V.M.

05. 10. 2023. u 07:50

U okviru grupe ''F'' Lige konferencija, vicešampion ovog takmičenja će gostovati Ferencvarošu (21.00).

СРПСКИ ОБРАЧУН У ЛИГИ КОНФЕРЕНЦИЈА: Дејан Станковић одлично стартовао на клупи великана

FOTO: Tanjug/AP

Gost je u prvom kolu posle preokreta savladao Čukarički sa 3:1, dok je Fiorentina remizirala sa Genkom rezultatom 2:2 na ''Cegeka areni''.

Domaćinu je ovo takmičenje dobro poznato jer je prošle godine dogurao do finala, gde je na srceparajuć način izgubio od Vest Hema koji je slavio pogotkom Džereda Bouvena u sudijskoj nadoknadi (2:1).

Može se reći da je grupa ''F'' poprilično jaka po standardima Lige konferencija, ali svakako da je Fioretnina glavni favorit za prolazak u narednu fazu koji bi trebalo da obezbedi bez većih problema.

Što se tiče domaćeg prvenstva, ekipa iz Firence igra veoma dobro. Pre par dana je savladala Kaljari sa 3:0 i tim trijufmom se popela na peto mesto, a vredi napomenuti da je izjednačena po broju bodova sa Juventusom i Napolijem koji su ispred nje na tabeli.

Sa druge strane, Ferencvaroš se preporodio od kada ga je preuzeo Dejan Stanković i u sjajnoj formi dočekuje ovaj susret. Poslednji poraz doživeo je još u avgustu kada je bolja od njega bila Puškaš akademija, a nakon toga je mađarski velikan nanizao impresivnih deset pobeda u nizu.

Poslednju je ostvario proteklog vikenda kada je bio ubedljiv protiv MTK, 6:1.

Srpski stručnjak je preuzeo kormilo nakon promenljivog starta sezone gostiju i ima perfektan skor, šest pobeda na šest utakmica.

Ferencvaroš je prošle godine igrao u Ligi Evrope gde je bio prvi u grupi sa Zvezdom, Monakom i Trabzonom, ali je u osmini finala poražen od Leverkuzena.

Večeras ćemo gledati srpski obračun jer odbranu Fiorentine već dugi niz godina predvodi Nikola Milenković, a popularni mister predvodi mađarskog prvaka sa klupe.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!