"DELIJE" SU DUGO ČEKALE OVAJ DAN! ''Crveno-beli'' su bili nadomak čuda na ''Etihadu''

V.M.

04. 10. 2023. u 10:42 >> 10:42

U drugom kolu grupe ''G'' Lige šampiona, Crvena zvezda će dočekati Jang bojs (21.00).

ДЕЛИЈЕ СУ ДУГО ЧЕКАЛЕ ОВАЈ ДАН! Црвено-бели су били надомак чуда на Етихаду

FOTO: Tanjug/AP

Oba tima su u prvom kolu doživela poraze, pa će danas pokušati da dođu do prvih bodova u ovogodišnjem izdanju najjačeg evropskog takmičenja.

Srpski šampion je imao najteži mogući test na otvaranju Lige šampiona kada je gostovao Sitiju i može se reći da se dosta dobro prikazao i pored poraza od 1:3. ''Crveno-beli'' su zatvorili prilaze svom golu u prvom delu igre i tražili priliku iz kontranapada, jednu takvu su dobili krajem poluvremena kada je Bukari izbio pred Edersona i zatresao mrežu za prednost Zvezde, ipak, u nastavku igre Siti je uspostavio kontrolu i odneo tri boda pogocima Alvareza (dva gola) i Rodrija.

Nakon te utakmice izabranici Baraka Bahara su odigrali samo jedan meč i to proteklog vikenda kada su na stadionu ''Rajko Mitić'' savladali Radnički iz Niša sa 1:0.

Zvezdi su odloženi mečevi sa TSC-om i Partizanom, tako da su imali dosta vremena za odmor i pripremu utakmice.

Što se tiče domaćeg prvenstva, branilac titule se muči na startu Superlige Srbije. ''Crveno-beli'' su treći na tabeli posle osam odigranih kola i gledaju u leđa vodećem Partizanu, odnosno TSC-u.

Sa druge strane, Jang bojs je u prvom kolu dočekao Lajpcig i poražen je identinčnim rezultatom kao i njegov današnji rival, 1:3. 

Bilo je nerešeno na poluvremenu nakon što je Meščak Elija ''poništio'' rani pogodak Mohameda Simakana, ali su ''crveni bikovi'' na kraju probili otpornu zadnju liniju domaćina preko Ksavera Šlagera u 73. minutu i Šeška u sudijskoj nadoknadi.

Švajcarski šampioni su dobili ovacije od svojih navijača za taj nastup, a nakon njega su izgubili od Sent Galena (1:2), dok su proteklog vikenda bili bolji od Grashopersa minimalnim rezultatom.

Tim trijumfom popeli su se na drugo mesto tabele švajcarske lige i sada zaostaju dva boda za vodećim Cirihom.

Današnji rivali su odigrali čuveni meč plej-ofa za Ligu šampiona u sezoni 2019/2020. kada su dva puta remizirali, u Beogradu 1:1 i 2:2 u Bernu, ali Crvena zvezda je obezbedila plasman dalje jer je tada važilo pravilo gola u gostima.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)