STOJKOVIĆ ZAUSTAVIO SKUPOCENU MAŠINERIJU: Mogu li ''tigrovi'' napraviti veliki korak ka nokaut fazi Lige šampiona?

V.M.

02. 10. 2023. u 09:35

U drugom kolu azijske Lige šampiona, fudbaleri Sepahana će dočekati Al Itihad (18.00).

СТОЈКОВИЋ ЗАУСТАВИО СКУПОЦЕНУ МАШИНЕРИЈУ: Могу ли тигрови направити велики корак ка нокаут фази Лиге шампиона?

Foto: Profimedia

Al Itihad je za vikend imao priliku da preuzme prvo mesto na tabeli prvenstva Saudijske Arabije, ali u tome ga je sprečio bivši srspki reprezentativac Vladimir Stojković koji je začarao mrežu i bravurama na golu osvojio bod Al Feihi, 0:0.

Vredi napomenuti da na tom meču nije bilo Karima Benzeme kojeg muči povreda i pitanje je da li će danas nastupiti, ali i pored toga Nuno Espirito Santo nije bio zadovoljan nastupom svoje ekipe koja će biti orna da se vrati na pobednički kolosek.

Što se tiče same Lige šampiona, popularni ''tigrovi'' su na otvaranju rutinski savladali OKMK, prvi su na tabeli i s obzirom na to da samo jedna ekipa prolazi u nokaut fazu, pobedom bi napravili veliki korak ka sledećoj rundi.

Sa druge strane, iranski predstavnik je u prvom kolu odigrao nerešeno sa Al Kuvom (1:1) i danas ne bi smeo da izgubi kako ne bi dozvolio Al Itihadu da mu se dodatno odmakne na tabeli.

Domaćini su dobro otvorili iransko prvenstvo, osvojili su maksimalnih 12 bodova iz četiri odigrane utakmice i prvi su sa dva poena prednosti u odnosu na branioca titule Persepolis.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,82)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)