"LISICE" SE GOSTE NA IVUD PARKU: Blekburn igra nepredvidivo cele sezone

O. M.

01. 10. 2023. u 11:51

LESTER gostuje Blekburnu u devetom kolu engleskog Čempionšipa. Utakmica se igra na ivod parku od 13 časova.

ЛИСИЦЕ СЕ ГОСТЕ НА ИВУД ПАРКУ: Блекбурн игра непредвидиво целе сезоне

FOTO: Tanjug

"Lisice" su uoči ovog kola bile prve na tabeli najjače druge lige na svetu sa 21 bodom. U međuvremenu ih je prestigao Ipsvič, remijerm sa Hadersfildom. Izabranicima Enca Mareske dovoljan je i remi protiv Blekburna da se vrate na čelo tabele jer imaj ubolju gol razliku od traktordžija, ali će sasvim izvesno ići na sva tri boda.

Lester je od početka sezone pobedio u svim utakmicama, osim u jednoj. Poražen je na svom terenu od Hal sitija, a to je bio veoma čudan meč. Lester je dominirao 90 minuta, imao dvostruko više loptu u posedu, uputio tri puta više udaraca, čak 80 njihovih napada stvorilo je opasnost pred golom protivnika, ali lopta nije htela u gol. S druge strane, tigrovi su iskoristili svoju jedinu ozbiljniju šansu i stigli do tri boda.

Efikasnost jeste najmanje dobar aspekt igre lisica, mada sa 14 postignutih golova nisu ni tu loši. S druge strane, primili su samo pet golova do sada i to je najjači deo tima Enca Mareske koji je u prošlom mesecu zasluženo poneo titulu najboljeg trenera Čempionšipa.

Blekburn igra promenjivo i nepredvidivo. do sada je više bodova osvojio u gostima (šest) nego kod kuće (četiri), a imajući u vidu koga dočekuju danas tak oće i ostati.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona