SAUTEMPTON U SLOBODNOM PADU: Lids je u seriji bez poraza

O. M.

30. 09. 2023. u 10:28

SAUTMEPTON dočekuje Lids u devetom kolu engleskog Čempionšipa. Utakmica se igra na stadionu Sent Meri u Sautemptonu od 13 časova i 30 minuta.

САУТЕМПТОН У СЛОБОДНОМ ПАДУ: Лидс је у серији без пораза

FOTO: EPA

"Sveci" su u očajnoj formi koju su potvrdili i prošle nedelje četvrtim uzastopnim porazom, kada su prokockali vođstvo i dozvolili Midlzbrou da posle preokreta dođe do pobede od 2:1.

Navijači Sautemptona sve više upiru prstom u novog menadžera Rasela Martina koga vide kao glavnog krivca za najgori start ekipe u Čempionšipu još od 2008. godine kada je ekipa u prvoh osam kola osvojila osam bodova a zatim ispala u Ligu jedan. Ove sezone, Martin je zapravo počeo odlično, sa deset bodova iz prva četiri kola, ali je potom usledio neverovatan pad. Sautempton nikada nije izgubio pet utakmcia za redom u Čempionšipu..

Jedno je sigurno, ako uskoro ne počne da donosi rezultate, mladi stručnjak kome je ovo tek treći klub koji vodi u karijeri mogao bi uskoro da ostane bez posla.

Lids je vezao četiri utakmice u ligi bez poraza što je Jorkširce dovelo na šestu poziciju na tabeli Čempionšipa. Menadžer Danije lFarke izrazio je jadno zadovoljstvo svojim pulenima nakon što su u meču sa Votfordom ostvarili ubedljivu pobedu od 3:0, a posebno je istakao što je to bio četvrti uzastopni meč u kome Lids nije primio gol.

Poslednji put kad je Lids vezao četiri utamice bez primljenog gola u Čempionšipu (bilo ih je pet tada) obezbedio je promociju u Premijer ligu. Farke je te sezone predvodio Norič siti i upisao dva poraza. To su mu jedini dueli sa Sautemptonom u menadžerskoj karijeri.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!