MITROVIĆ SE ISPROMAŠIVAO PROTIV DAMAKA: Srpski Al Hilal prepustio prvo mesto ljutitom rivalu

V.M.

29. 09. 2023. u 10:06

U okviru osmog kola Profesional lige, Al Hilal će dočekati Al Šabab (20.00).

МИТРОВИЋ СЕ ИСПРОМАШИВАО ПРОТИВ ДАМАКА: Српски Ал Хилал препустио прво место љутитом ривалу

FOTO: Profimedia

Domaćin je prošle nedelje ''kiksirao'' kada je podelio bodove sa Damakom (1:1), čime je dopustio Al Itihadu da ga pretekne na tabeli i preuzme prvo mesto. Aleksandar Mitrović je odigrao najlošiji meč u dresu ''plavog talasa'' i bio je najslabije ocenjeni fudbaler na terenu.

Ali, upravo njegovim het-trikom protiv Al Itihada, Al Hilal se popeo na prvo mesto, tako da navijači ne mogu biti ljuti na najboljeg strelca u istoriji naše reprezentacije.

Na tom meču, u prvenstvu je debitovao Nejmar koji nije imao zapažen učinak.

Poslednji meč izabranici Žorža Žezusa su imali pre par dana u kupu kada su pogotkom Rubena Neveša savladali Al Džebelejn.

Sa druge strane, Al Šabab je podigao formu vezavši dve pobede kojima je pobegao iz opasne zone i sada zauzima 11. mesto na tabeli.

Prvo su savladali Al Feihu pogotkom Romejna Saisa, a nakon toga su bili bolji od Al Hazema sa 4:1, dominirali su Karasko i Banega koji su kombinovano postigli tri gola i podelili dve asistencije.

Večerašnji rivali su se već susreli ove sezone u polufinalu arapskog klupskog Kupa šampiona i tada je Al Hilal trijumfovao rezultatom 3:1.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1-1&3+ (kvota 2,13)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini