VLAHOVIĆ ZAVRŠAVA BAJKU ZVANU LEĆE: Srpski reprezentativac zna kako se trese mreža ''vukova''

V.M.

26. 09. 2023. u 13:23 >> 13:23

NA otvaranju šestog kola Serije A, fudaleri Juventusa će dočekati razigrani Leće (20:45).

ВЛАХОВИЋ ЗАВРШАВА БАЈКУ ЗВАНУ ЛЕЋЕ: Српски репрезентативац зна како се тресе мрежа вукова

FOTO: Tanjug/AP

Može se reći da je Juve preko nedelje izvršio ''samoubistvo'' protiv Sasuola u porazu od 2:4. Prvo je Šćešni pri rezultatu 0:0 ugurao loptu u svoju mrežu nakon udarca Laurentea sa ivice kaznenog prostora, da bi tačku na i stavio Federiko Gati koji je u završnici meča zaboravio da mu golman ne stoji na liniji i mahinalno poslao povratnu loptu koju nije imao ko da primi, te je ona ušla u mrežu.

I pored svega toga, Juve se dva puta vraćao u meč ali do boda nije mogao i sada mu se lider Inter odvojio na pet poena prednosti.

Pre tog neuspeha, ''stara dama'' je dosta dobro izgledala na terenu, duo Kjeza-Vlahović je rešetao mreže dok je odbrana radila svoj deo posla i izabranici Maksa Alegrija su u uvodna četiri kola ostvarili tri pobede (Udineze, Empoli, Lacio) uz remi sa Bolonjom.

Dobre nastupe pruža Dušan Vlahović koji je postigao četiri gola do sada, a najviše se istakao u derbiju sa Laciom kada je dva puta tresao mrežu u pobedi od 3:1.

Što se tiče Lećea, on je najprijatnije iznenađenje Serije A. Neporažen je nakon pet odigranih utakmica i sa 11 osvojenih bodova zauzima treće mesto na tabeli.

Pored plasmana u drugo kolo Kupa Italije, ''vukovi'' su remizirali sa Moncom i Fiorentinom, a pobedili Lacio, Salernitanu i Đenovu koja je proteklog petka kapitulirala u završnici meča na ''Via del mareu'' nakon konstantnog pritiska ''đalorosa'' u drugom delu igre pošto su novajlije ostale sa igračem manje krajem prvog dela igre posle iskuljenja Martina. Pobedonosni gol postigao je Odin u 83. minutu (1:0).

Najimpresivniji deo igre gosta je odbrana koja je u dosadašnjem toku prvenstva primila samo četiri gola i jedino je lider Inter manje puta vadio loptu iz svoje mreže (jedanput).

Najbolji strelac Lećea je nekadašnji igrač Crvene zvezde, Nikola Krstović koji se ekipi iz Pulje preporučio sjajnim igrama u Dunajskoj stredi, a te nastupe preneo je u Seriju A gde je za sada postigao tri pogotka.

Juve je večerašnjeg rivala savladao oba puta prošle sezone, 2:1 na ''Alijanc areni'' golovima Paredesa i Vlahovića, dok je na ''Via del mareu'' jedini pogodak postigao Fađoli.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)