''TIGROVI'' OSETILI GNEV ALEKSANDRA MITROVIĆA: Benzema i družina bi da se vrate na prvo mesto

V.M.

14. 09. 2023. u 15:17 >> 15:17

U okviru šestog kola Profesional lige Al Ahdud će dočekati Al Itihad (17.00).

ТИГРОВИ ОСЕТИЛИ ГНЕВ АЛЕКСАНДРА МИТРОВИЋА: Бензема и дружина би да се врате на прво место

Foto: Profimedia

Akutelni šampion Saudijske Arabije će u Najronu pokušati da preuzme vrh tabele barem nakratko, jer trenutno zaostaje bod za vodećim dvojcem, Al Hilalom i Al Tavonom.

Upravo je Al Hilal bio koban za današnje goste pre internacionalne pauze. Al Itihad je odlično započeo na tom meču, vodio sa 3:1, ali ''plave talase'' je ka preokretu poveo najbolji strelac u istoriji srpske reprezentacija Aleksandar Mitrović koji je postigao tri gola na susretu, a uz njega se u listu strelaca upisao i Al Davsarai koji je na dodavanje Sergeja Milinkovića Savića postavio konačnih 3:4.

Pre te utakmice, izabranici Nuna Espirita Santa su veoma dobro započeli odbranu titule. Ostvarili su četiri uzastopne pobede, uz gol-razliku 12:0 na tim utakmicama i danas će biti orni da se vrate na pobedničke staze.

Popularne ''tigrove'' je preko leta pojačao veliki broj fudbalskih zvezda. Listu svakako predvodi Karim Benzema, a ističu se i imena poput Fabinja, Kantea i Žote.

Bilo je pisanja po medijima da postoje sukobi između iskusnog trenera i aktuelnog osvajača zlatne lopte, ali obojica su to negirali i Benzema će imati lepu priliku da od 17 časova poboljša svoj učinak od dva pogotka i isto toliko asistencija u Profesional ligi.

Sa druge strane, Al Ahdud je novajlija u najjačoj ligi Saudijske Arabije i igra promenljivo na startu prvenstva. U prvom kolu je remizirao sa Al Šababom, da bi nakon toga doživeo tri uzastopna poraza.

Ipak, prvu pobedu je ostvario pre internacionalne pauze savladavši Al Rijad u gostima sa 1:0, što mu je bilo dovoljno za beg sa dna i 13. mesto na tabeli.

Redove gosta je u završnici prelaznog roka pojačao bivši igrač Partizana Leandre Tavamba, koji je Al Ahdudu upravo i doneo ta tri boda protiv Al Rijada pogotkom u 55. minutu.

Tavamba je doveden da reši problem realizacije čete Horhe Mendoke koja je u dosadašnjem toku prvenstva postigla samo tri gola.

Danas verujemo da će Al Itihad pokazati svoju klasu i bar nakratko se vratiti na prvo mesto Profesional lige.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)