TADIĆ I DRUŽINA POKAZALI SILU U PRVOM MEČU: Plasman u Ligu konferencija se ne dovodi u pitanje

V.M.

31. 08. 2023. u 09:15

VEČERAS od 19 časova, Tvente će dočekati Fenerbahče u revanšu plej-ofa za Ligu konferencija.

ТАДИЋ И ДРУЖИНА ПОКАЗАЛИ СИЛУ У ПРВОМ МЕЧУ: Пласман у Лигу конференција се не доводи у питање

Alex Nicodim / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Holandski predstavnik je poveo protiv Fenera pogotkom Ugaldea u prvom meču, ali nakon toga se turski vicešampion raspucao i ubedljivo slavio.

Prvo je Ostervolde poravnao rezultat, a nakon toga je Tvente ostao sa deset igrača na terenu posle crvenog kartona, što je omogućilo Feneru da preuzme potpunu inicijativu. U drugom delu mrežu Holanđana tresli su još Šimanski, Kaveči (dva puta) i Tadić za konačnih 5:1.

Što se tiče domaćeg prvenstva, Tvente ga je dobro započeo sa dve uvodne pobede nad Almereom i Cvoleom, ali gotovo pa sigurno će ostati bez evropskog fudbala ove sezone.

Sa druge strane, Fener je preko leta doveo velika pojačanja poput Tadića, Džeka, Freda i Šimanskog. Turski vicešampion je takođe ostvario dve pobede na početku domaćeg prvenstva (Gazijantep, Samsun), a pre toga je izbacio Zimbru i Maribor u kvalifikacijama za Ligu konferencija i ima impresivnih sedam pobeda na prvih sedam utakmica u sezoni.

Večeras očekujemo jedan zanimljiv, otvoren meč, pošto je pobednik dvomeča manje-više odlučen i verujemo da će biti golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu finala ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" povredio se Nikola Topić, mlada nada crveno-belih i srpske košarke. Oprečne informacije stigle su, maltene u isto vreme, o njegovom stanju.

14. 05. 2024. u 15:48

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!