SIGURNI BODOVI ZA BARI ILI ČITADELA UZVRAĆA UDARAC? Gosti šest godina bez pobede protiv "petlića"

O. M.

30. 08. 2023. u 10:28

BARI dočekuje Čitadelu u trećem kolu italijanske Serije B. Utakmica se igra na stadionu Sveti Nikola od 20 časova i 30 minuta.

СИГУРНИ БОДОВИ ЗА БАРИ ИЛИ ЧИТАДЕЛА УЗВРАЋА УДАРАЦ? Гости шест година без победе против петлића

Foto: Profimedia

Domaćin Bari je na petom mestu sa četiri boda iz prva dva kola. "Petlići" su u prošlom kolu savladali Kremoneze u gostima sa 1:0, golom Sibilija u 44. minutu. U prvom kolu igrali su bez golova sa Palermom na svom terenu. Sezonu su otvorili ubedljivim porazom u Kupu Italije od Parme (0:3).

Čitadela je osma na tabeli sa tri osvojena boda. U prvom kolu je golom Amatučija savladala Ređanu, a u drugom je poražena od Parme sa 2:0 na stadionu Enio Tardini.

Za razliku od Barija koji je ispao, Čitadela je prošla u Kupu pošto je u gostima savladala Empoli sa 2:1.

Bari je u poslednje vreme bolji od Čitadele u međusobnim susretima. Dva puta je pobedio, a tri utakmice su završene bez pobednika. Čitadela nije pobedila od januara 2017. godine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: I1+&2+ (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEVIĐEN TRILER U FINALU ABA LIGE: Zvezda dobila Partizan u neverovatnom derbiju!

NEVIĐEN TRILER U FINALU ABA LIGE: Zvezda dobila Partizan u neverovatnom derbiju!

Crvena zvezda je povela sa 1:0 u finalu ABA lige nakon što je u prvoj utakmici, pred svojom publikom u nekadašnjem "Pioniru", pobedila Partizan - konačan rezultat bio je 83:82 posle mnogo uzbuđenja i dvoiposatne košarkaške drame. Isti rivali će u istom, skroz crveno-belom ambijentu, igrati u sredu od 19.30, a šampion "Jadrana" će postati ekipa koja dođe do tri trijumfa.

13. 05. 2024. u 23:01 >> 23:01

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)