"LAVOVI" SU NAJOPASNIJI KADA JURE REZULTAT: Ređana se specijalizovala za preokrete

O. M.

29. 08. 2023. u 11:26

REĐANA dočekuje ekipu Palerma u trećem kolu italijanske Serije B. Utakmica se igra na stadionu "Ćita del trikolore" u Ređo Emiliji od 20 časova i 30 minuta.

ЛАВОВИ СУ НАЈОПАСНИЈИ КАДА ЈУРЕ РЕЗУЛТАТ: Ређана се специјализовала за преокрете

Foto: Profimedia

Domaći tim je novu sezonu otvorio dvema pobedama u ranoj fazi Kupa Italije. Lavovi su u preliminarnoj rundi savladali Peskaru sa 6:2, iako su "delfini" u 27. minutu imali vođstvo od 2:0. U drugom kolu Ređana je kao gost savladala Moncu sa 2:1, iako je i u toj utakmici jurila rezultat.

Na startu Serije B Ređana je poražena u gostima Ćitadeli sa 1:0. Iako je posle gola, primljenog u četvrtom minutu nadoknade prvog poluvremena, preuzela inicijativu i pas-igrom plela mrežu oko gola domaćina, nije uspela da probije odbranu Ćitadele. U drugom kolu "lavovi" su gostovali Komu i opet bili na ivici poraza pošto su u 47. minutu gubili sa 2:0, ali su uspeli da izjednače iz penala u 90. minutu.

Palermo je u Kupu ispao već na prvoj prepreci u vidu gostovanja Kaljariju. Izborili su produžetke u kojima su primili gol, ali uspeli i da izjednače u prvom minutu nadoknade. Kad su se već pripremali za penale usledio je šokantan gol domaćih za 2:1.

Na startu Serije B Palermo je odigrao bez golova protiv Barija, a u drugom kolu je bio slobodan pa je termin iskoristio za prijateljsku utakmicu u kojoj se "iživljavao" nad malteškom Melitom (5:1).

Ređana i Palermo su se u ovom veku sastali samo jednom, pre dve sezone u prvom kolu Kupa kada su Sicilijanci pobedili sa 3:2.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu finala ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" povredio se Nikola Topić, mlada nada crveno-belih i srpske košarke. Oprečne informacije stigle su, maltene u isto vreme, o njegovom stanju.

14. 05. 2024. u 15:48

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis