BLEKI POSLEDNJI MOHIKANAC: Luka Jović na izlaznim vratima, Fiorentina bez srpskog napadača dočekuje Leče

O. M.

27. 08. 2023. u 12:42

FJORENTINA dočekuje Leče u drugom kolu italijanske Serije A. Utakmica se igra ove nedelje od 18 časova i 30 minuta na stadionu Artemio Franki u Firenci.

БЛЕКИ ПОСЛЕДЊИ МОХИКАНАЦ: Лука Јовић на излазним вратима,  Фиорентина без српског нападача дочекује Лече

FOTO: M. Vukadinović

Obe ekipe su pobedile u prvom kolu italijanskog šampionata. Fjorentina je glatko sa 4:1 slavila na gostovanju, dok je Leče na svom terenu posle preokreta slavio u duelu sa favorizovanim Lacijom.

"Ljubičasti" nisu imali toliko uspeha u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu konferencija u kojoj su poraženi od bečkog Rapida sa 1:0. Na tom meču u sastavu tima iz Firence, ni u prvih 11 ni na klupi, ali ni među putnicima u Beč nije bilo Luke Jovića koji je na izlaznim vratima, tako da srpska kolonija na stadionu Artemio Franki spada na jedno slovo - Nikolu Milenkovića.

Leče je pre nastupa u Seriji A igrao Kup Italije, u kome je bio bolji od ekipe Koma sa 1:0. Jedini gol na ovom meču postigao je Šveđanin Pontus Almkvist, koji se ovog leta vratio sa pozajmice iz Rostova i na četiri utakmice, dve pprijateljske, po jedna u kup i u prvenstvu isto toliko puta tresa oprotivničke mreže.

Fjorentina i Leče imaju tradiciju malog broja golova u međusobnim susretima. SAmo jedan od poslednjih dvet ušao je u 3+, a treba reći i da je skor u tih devet mečeva izjednačen, po tri pobede obeju ekipa uz tri neodlučene i gol-razliku 8:7 u korist "viole".

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!