BORBA DO POSLEDNJEG DAHA: Fudbaleri Blekburna se nikad ne predaju

O. M.

27. 08. 2023. u 10:00

POSLEDNjA utakmica četvrtog kola engleskog Čempionšipa igra se u Votfordu. U matine terminu od 13 časova domaći "stršnjenovi" dočekuju ekipu Blekberna.

БОРБА ДО ПОСЛЕДЊЕГ ДАХА: Фудбалери Блекбурна се никад не предају

Foto: Profimedia

Zanimljivo je da su ove dve ekipe u dosadašnjem delu sezone zabeležile po jednu pobedu, nerešen rezultat i poraz i to su obe baš tim redosledom ostvarivale te rezultate, ali je gol-razlika ubedljivo na strani domaće ekipe, zahvaljujući visokoj pobedi u prvom kolu nad Kvins park rendžersom od 4:0.

U drugom kolu Votford je pokvario utisak pošto je odigrao bez golova sa novim članom Čempionšipa Plimut argajlom, da bi sve prosuo u vodu minimalnim porazom od Stouka prošle nedelje.

Blekburn nije imao tolike amplitude. U prvom kolu pobedili su Vest brom sa 2:!, posle "Blickriga" kada su za manje od 100 sekundi postigli dva gola. Zatim su u uzbudljivom meču propustili da pobede Roteram na gostovanju. Sami Šmodiks je promašio penal na startu, zatim je Roteram postigao dve gola pa ostao sa igračem manje, a onda se Šmodiks sa dva gola u završnici meča delimično iskupio za promašeni penal.

U trećem kolu Roversi su rano ostali bez isključenog Pikeringa što je za posledivu imalo poraz od Hala na svom terenu. Menadžer Jon Dal Tomason nije mnogo zamerio igračima na izgubljenim bodovima, jer je bio prezadovoljan što su se njegovi igrači "borili jedan za drugog do poslednjeg daha".

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)