BOHUMU NEMA SPASA OVE SEZONE: Dortmund se polako oporavlja od šokantnog gubitka titule

O. M.

26. 08. 2023. u 11:02

BOHUM dočekuje Borusiju iz Dortmunda u drugom kolu nemačke Bundeslige. Mali derbi Vestfalije biće odigran na Rurstadionu s početkom u 15 časova i 30 mminuta.

БОХУМУ НЕМА СПАСА ОВЕ СЕЗОНЕ: Дортмунд се полако опоравља од шокантног губитка титуле

Tanjug/ap

Bohum nije dobro otvorio sezonu, pošto je u prvom kolu pretrpeo katastrofu od Štutgarta koji je pobedio sa 5:0. Prethodno su plavi ispali u KUpu od lokalnog rivala Arminije posle lošijeg izvođenja penala.

Koliko je zapravo poraz od Štutgarta loš govori podatak da su "švabe" koje su "plavce" častile petardom, već u narednom kolu i sami primili pet golova od LAjpciha, koji je, opet, daleko od prošlogodišnje forme.

S druge strane, Dortmund je, posle šokantnog gubitka titule u završnici prošle sezone, u prvom kolu minimalnim rezultatom savladao ekipu Kelna. Mučili su se "milioneri" na svom Vestfalenu protiv "jarčeva" sve do 88. minuta kada je Donijel Malen probio bedem ispred Marvina Švabea.

Mnogo lakše su izabranici Edina Terzića izašli na kraj sa četvrtoligašem TSV Šot Majncom koga su u prvom kolu Kupa savladali sa ubedljivih 6:1.

Ove dve ekipe su se prošle sezone sastale tri puta od čega dva puta na Rurstadionu. Prvenstveni meč ovde završen je bez pobednika dok je u Kupu slavio Dortmund sa 2:1. U Dortmundu je bilo 3:0 za domaće.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)