MITROVIĆ TRESE MREŽE I U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Srpski Al Hilal ima priliku da se popne na vrh tabele

V.M.

28. 08. 2023. u 12:40 >> 12:40

U četvrtom kolu saudijske Profesional lige, Al Hilal dočekuje Al Itifak (20.00).

МИТРОВИЋ ТРЕСЕ МРЕЖЕ И У САУДИЈСКОЈ АРАБИЈИ: Српски Ал Хилал има прилику да се попне на врх табеле

Instagram Al Hilal

Domaćin je preko leta napravio velike promene u ekipi i doveo je fantastične igrače. Listu svakako predvodi jedan od najboljih fudbalera ove generacije Nejmar, za kojeg se očekuje da debituje sredinom septembra, tu su oslonci srpske reprezentacije Milinković Savić i Mitrović, a ističu se imena poput Rubena Neveša, Kulibalija i Malkoma.

Da predvodi ovu plejadu zvezda doveden je iskusni portugalski stručnjak Žorž Žežus koji zna kako se osvajaju trofeji i od njega će se očekivati da to radi i dok je na čelu ''plavih talasa''.

Al Hilal je u prošlom kolu rutinski savladao Al Raed, a na pravi način saudijskoj publici se predstavio Aleksandar Mitrović koji je nakon centaršuta Rubena Neveša u svom stilu udarcem glavom zatresao mrežu. Pored njega golove su postigli Al Davsavari (dva) i Al Hamdan za konačnih 4:0. 

Jedina mrlja na nastup današnjeg domaćina bio je crveni karton Sergeja Milinkovića Savića, koji je ''pocrveneo'' nakon koškanja sa igračem Al Raeda.

''Plavi talasi'' su trenutno treći na tabeli sa sedam osvojenih bodova, dva više ima vodeći Al Itihad, i ako danas trijumfuju, mogu doći do prvog mesta.

Sa druge strane, Al Itifak je takođe napravio velike promene u sastavu za vreme prelaznog roka. Ekipu sa klupe predvodi legendarni fudbaler Liverpula Stiven Džerard koji je sa sobom u Saudijsku Arabiju povukao i Džordana Hendersona, a od značajnijih imena redove današeg gosta pojačao je i doskorašnji fudbaler Liona Musa Dembele.

''Vitezovi'' su u prva dva kola savladali Al Nasr (2:1) i Al Hazem (2:0), dok su pre nekoliko dana podelili bodove sa Al Halidžom (1:1). 

Gosti zauzimaju četvrto mesto na tabeli i takođe pobedom mogu doći do samog vrha.

Al Hilal je savladao Al Itifak na minula dva međusobna duela i to poprilično ubedljivo sa 4:0, odnosno 3:0.

Domaćin je dosta kvalitetnija ekipa i očekujemo da to večeras pokaže na terenu pred svojim navijačima.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,48)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (2)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024