''USAMLJENA ZVEZDA'' IGRA FANTASTIČNO: Može li do duple krune?

V.M.

23. 08. 2023. u 10:04

U prvoj utakmici četvrtfinala Kopa sudamerikane, fudbaleri Botafoga će tačno u ponoć ugostiti Defensu i Hustisiju.

УСАМЉЕНА ЗВЕЗДА ИГРА ФАНТАСТИЧНО: Може ли до дупле круне?

Foto: Profimedia

Domaćin igra fenomenalno ove sezone i dominira u brazilskoj Seriji A, a uz to pruža veoma dobre partije u Kopa sudamerikani, pa je potencijalna dupla kruna na vidiku za ''usamljenu zvedzu''.

Što se tiče drugog najjačeg južnoameričkog takmičenja, Botafogo je u grupi ''A'' zauzeo drugo mesto, pa je zato morao da nokaut fazu započne od šesnaestine finala. Tamo je bio bolji od argentinskog Patronata (2:0, 1:1), dok je u osmini finala izbacio neugodnog paragvajskog predstavnika Guarani (2:1, 0:0).

Iako je sredinom sezone ekipu napustio trener Ruben Kastro koji je otišao u Al Nasr, to se ne vidi u rezultatima tima, jer Bruno Laž radi sjajan posao od kada je preuzeo kormilo i njegova četa je prva na tabeli brazilske serije A sa čak 11 poena prednosti u odnosu na drugoplasiranog branioca titule Palmeiras.

Sa druge strane, Defensa i Hustisija je sa pet pobeda i porazom zauzela prvo mesto u grupi ''F'', tako da je nokaut fazu započela od osmine finala. Tamo se sastala sa ekvadorskim Emelekom i nakon što ga je savladala u gostima sa 2:1, rutinski je odradila posao kod kuće slavivši rezultatom 1:0, što je bilo dovoljno za plasman među osam najboljih.

Gost je u domaćem prvenstvo propustio priliku da se plasira u Kopa libertadores, izgubivši u poslednjem kolu od Uniona Santa Fea rezultatom 2:0, tako da mu je jedino Kopa sudamerikana preostala kao način da zauzme mesto u najjačem južnoameričkom takmičenju.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti