PSV SA DOSTA SAMOPOUZDANJA DOLAZI NA ''AJBROKS'': Repriza prošlogodišnjeg plej-ofa za Ligu šampiona

V.M.

22. 08. 2023. u 18:16 >> 18:16

U prvoj utakmici plej-ofa za najelitnije evropsko takmičenje, Rendžers će dočekati holandskog viceprvaka (21.00)

ПСВ СА ДОСТА САМОПОУЗДАЊА ДОЛАЗИ НА АЈБРОКС: Реприза прошлогодишњег плеј-офа за Лигу шампиона

Foto: Profimedia

Ovo će biti revanš prošlogodišnjeg dvomeča u plej-ofu. Tada je na ''Ajbroksu'' bilo 2:2, a nakon toga je Rendžers trijumfovao u Holandiji i plasirao se u Ligu šampiona gde se, najblaže rečeno, nije proslavio.

Domaćin je iznenađujućim porazom od Kilmanroka započeo sezonu, ali nakon toga se stabilizovao i ostvario tri pobede uz remi. U ligi i kupu je bio bolji od Livingstona, odnosno Mortona.

Što se tiče Evrope, tu je kvalifikacije započeo u prošlom kolu, gde je rutinski odradio posao protiv Serveta. Na ''Ajbroksu'' je bilo 2:1, dok su u Ženevi odigrali remi (1:1).

Rendžers je prošle godine dogurao do Lige šampiona, ali je imao jedan od najgorih nastupa ikada u takmičenju sa 0 osvojenih bodova i gol-razlikom 2:22.

PSV-a igra veoma dobro na početku takmičarskog dela sezone. Odigrao je pet utakmica i na njima je ostvario isto toliko pobeda. Već je stigao da osvoji jedan trofej kada je u finalu Superkupa bio bolji od Fejenorda (1:0). 

U domaćem prvenstvu je ostvario dva trijumfa nad Utrehtom (2:0) i Viteseom (3:1), dok je kvalifikacije za Ligu šampion započeo u prošlom kolu rutinski savladavši Šturm iz Graca ukupnim rezultatom 7:2.

''Filipsovci'' su poslednje dve sezone ispadali u plej-ofu za najelitnije evropsko takmičenje i nadaju se da je ovo konačno ta godina kada će se vratiti u Ligu šampiona.

Verujemo da ćemo gledati jedan zanimljiv, ujednačen meč i očekujemo da oba tima postignu po gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)