RUMUNI S VELIKIM KAPITALOM ULAZE U REVANŠ: Estonci imaju problema u odbrani

O. M.

16. 08. 2023. u 10:10

OVE srede na programu je revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija između Flore iz Talina i Farula iz Konstance. Utakmica se igra na stadionu Lilekula u Talinu od 18 časova.

РУМУНИ С ВЕЛИКИМ КАПИТАЛОМ УЛАЗЕ У РЕВАНШ: Естонци имају проблема у одбрани

Profimedia

Prva utakmica pripala je rumunskom predstavniku koji je na svom terenu pobedio sa 3:0.

Ove dve ekipe su u Ligu konferencija prešle iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Floru je u prvom krugu kvalifikacija za elitno takmičenje eliminisao poljski Rakov sa dve pobede od 3:0 i 1:0. Zatim je, pre prve utakmice s rumunskim šampionom Flora nastavila takmičenje u estonskom šampionatu gde je pretrpela poraz od Narve koji ju je koštao gubitka prvog mesta koje je preuzela Levadija. 

Flora je na poslednjih deset utakmica samo jednom uspela da sačuva mrežu i to je bilo u pobedi protiv Kuresarfea u poslednjem kolu estonskog prvenstva.

Farul je u prvom kolu kvlaifikacija za Ligu šampiona bio blizu velikog iznenađenja. Posle pobede od 1:0 nad Šerifom iz Tiraspolja, u revanšu je moldavski tim pobedio istim rezultatom, da bi u produžecima razbio otpor vrlo dobre rumunske ekipe. Zatim je i Farul prešao u Ligu konferencija gde je sa dve pobede od po 3:2 nadigrao jermenskog prvaka Urartua.

U međuvremenu, evropski angažman nepovoljno je uticao na rezultate Farula u rumunskoj ligi pa je posle četiri kola šampion na sedmom mestu sa polovičnim učinkom od po dve pobede i poraza.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)