SVE JE OTVORENO U REVANŠU: Rendžers sa golom viška dolazi u Švajcarsku

V.M.

15. 08. 2023. u 11:45

VEČERAS od 20:30 u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona Servet će dočekati Rendžers.

СВЕ ЈЕ ОТВОРЕНО У РЕВАНШУ: Ренџерс са голом вишка долази у Швајцарску

Profimedia

Pre sedam dana je viđena dominacija Rendžersa koju je škotski predstavnik uspeo da pretovri u ''samo'' jedan gol prednosti pred današnji revanš. 

Četa Majkla Bila je nakon 15 minuta vodila sa 2:0, ali Bedia je do kraja poluvremena prepolovio prednost, u nastavku igre viđena je dominacija ekipe sa ''Ajbroksa'' koja nije uspela da postigne još koji pogodak.

Rendžers je je u prvom kolu domaćeg prvenstva doživeo šok izgubivši od Kilmarnoka sa 0:1, ali proteklog vikenda se vratio na pobedničke staze ubedljivo savladavši Livingston rezultatom 4:0.

Prošle sezone škotski predstavnik je dogurao do Lige šamšiona, ali je imao jedan od najgorih nastupa ikada u takmičenju sa 0 osvojenih bodova i gol-razlikom 2:22.

Što se tiče Serveta, on će večeras pokušati da nadoknadi zaostatak od jednog gola pred svojim navijačima na ''Stadionu Ženeva''.

Švajcarski velikan je u prošlom kolu napravio podvig izbacivši Genk ukupnim rezultatom 4:3 i nakon dugog niza godina ponovo će se naći u nekom evropskom takmičenju jer i da izgubi sve utakmice do kraja kvlaifikacija zaigrao bi u Ligi konferecnija.

Što se tiče domaćeg prvenstva, Servet je u četiri uvodna kola ostvario jednu pobedu uz tri odigrana remija i trenutno je peti na tabeli.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)