"STARA DAMA" LOŠE OTVORILA SEZONU: Bivši trećeligaš pokazao zube na startu

O. M.

04. 08. 2023. u 10:57 >> 10:57

HERTA dočekuje Vehen u prvoj utakmici drugog kola nemačke Bundeslige dva, popularne "cvajte". Utakmica se igra na "Olimpijskom stadionu" u Berlinu od 18 časova i 30 minuta.

СТАРА ДАМА ЛОШЕ ОТВОРИЛА СЕЗОНУ: Бивши трећелигаш показао зубе на старту

FOTO: Profimedia

Herta je nekako preživela pretprošlu sezonu u Bundesligi, ali je već početkom proleća prošle sezone postalo jasno da će "stara dama" od sezone 2023/2024. igrati u drugom razredu nemačkog fudbala.

Start sezone u drugoj ligi najavio je, bar rezultatski, da će Herta teško ostvariti cilj ekspresnog povratka u elitu. Gostovanje Fortuni iz Dizeldorfa u prvom kolu završilo se minimalnim porazom uprkos činjenici da je "stara dama" bila opasnija u napadu i stvorila veliki broj prilika. Lopta je htela u gol, ali joj to golman domaćih Florijan Kastenmajer nije dozvoljavao.

Vehen je takođe novi član Cvajte, ali je ekipa iz Vizbadena došla iz nižeg ranga takmičenja i to preko baraža u kome je bila bolja od Armije Bilefeld. Da će i u višem razredu biti veoma neprijatan protivnik za mnoge favorite pokazali su već u prvom kolu protiv Magdeburga s kojim su odigrali 1:1 u ne baš zanimljivoj utakmici u kojoj su disciplinovani crveno-crni pokazali da znaju da igraju i sa igračem manje, pošto su od 64. minuta ostali bez isključenog srpskog defanzivca Aleksandra Vukotića.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!