BIVŠI ŠAMPION PONOVO U CVAJTI: ''Rudari'' nakon razočaravajućeg starta prvenstva traže bodove pred svojim navijačima

V.M.

05. 08. 2023. u 17:15 >> 17:16

U drugom kolu popularne Cvajte, Šalke će dočekati Kajzerslautern (20:30).

БИВШИ ШАМПИОН ПОНОВО У ЦВАЈТИ: Рудари након разочаравајућег старта првенства траже бодове пред својим навијачима

Foto: Profimedia

Domaćin je na razočaravajuć način otvorio prvenstvo. Šalke je u prvom kolu gostovao još jednom velikanu, HSV-u, viđena je fantastična utakmica sa dosta pogodaka, a na kraju je posle preokreta Hamburg trijumfovao rezultatom 5:3.

''Rudari'' su preko leta napravili određene promene u sastavu, ali i pored njih su po kladionicama uz Hamburg i Hertu glavni favoriti za plasman u elitu. Ekipu su napustili najbolji igrači poput Zalazara, Harita i Bitnera, ali uprava je marljivo radila i pojačanja poput Šalenberga, Segina i Tempelmana bi trebala biti dovoljna za borbu u samom vrhu.

Četa Tomasa Rajsa je promenljivo nastupala na pripremama, ostvarila je dve pobede na osam odigranih utakmica, ali večeras će imati veliku podršku na ''Veltins areni'' i favorit je za osvajanje čitavog plena.

Što se tiče gosta, on je prošlu sezonu završio na sredini tabele i očekuje se da ove godine zauzme sličnu poziciju. U prvom kolu je igrao sa Sent Paulijem i poražen je na svom terenu rezultatom 1:2.

Kajzerslautern nije pravio prevelike promene u timu, ekipu je napustio iskusni centarfor Nikolas de Vil, a kao njegova zamena doveden je Ragnar Ače koji je zatresao mrežu protiv Sent Paulija.

''Crveni đavoli'' su kao i njihov današnji rival igrali promenljivo na pripremama, ostvarili su dve pobede a uz upisali po remi i poraz.

Što se tiče međusobnih duela, Šalke i Kajzerslautern su se poslednji put susreli pre 11 godina kada su nastuapli u Bundesligi i tada su ''rudari'' slavili sa 4:1.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: 1X&|1+ (kvota 1,48)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI ŠOK U RIMU! Novak Đoković nije jedini, kući neočekivano ide i šampion mastersa iz Madrida (VIDEO)