ČETA PARTIZANOVE LEGENDE BI DA REŠI DVOMEČ NA SVOM TERENU: Gost iz komšiluka izgleda dobro na otvaranju sezone

V.M.

27. 07. 2023. u 09:00

U prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, CSKA Sofija će od 19 časova dočekati rumunski Šepši.

ЧЕТА ПАРТИЗАНОВЕ ЛЕГЕНДЕ БИ ДА РЕШИ ДВОМЕЧ НА СВОМ ТЕРЕНУ: Гост из комшилука изгледа добро на отварању сезоне

Foto: Profimedia

Domaćin je prošle godine bio veoma blizu toga da prekine dominaciju Ludogoreca u Bugarskoj. Bio je prvi na tabeli većim delom prvenstva, ali je u pretposlednjem kolu remijem sa CSKA Sofijom 1948 stvorio šansu ''ludoj šumi'' da ga pretekne, što je ona iskoristila i odbranila tron.

Četa Saše Ilića je novu sezonu solidno započela, na pripremama je pobedila na tri od četiri utakmica i donekle je te dobre igre prenela i na start bugarskog prvenstva.

U prvom kolu je odigrala 0:0 sa Hebrom, dok je u drugom slavila nad novajlijom Krumovgradom pogotkom Hajnca (1:0).

CSKA je prošle godine dogurao do plej-ofa za Ligu konferencija u kojem je slavio protiv Bazela u prvom kolu, ali nije uspeo da sačuva tu prednost u revanšu i izbačen je ukupnim rezultatom 1:2.

Sa druge strane, Šepši je novu sezonu započeo osvajanjem trofeja. Početkom jula savladao je Farul u rumunskom Superkupu, a heroj pobede bio je jedini strelac na utakmici Jon George.

Pored toga u uvodna dva kola prvenstva sakupio je četiri boda, odigrao je remi u prestonici sa Rapidom, a zatim je na svom terenu slavio protiv Univerzitatea Krajove 1948.

Današnji rivali igraju veoma tvrdo ove sezone, ni na jednoj od njihovih zvaničnih utakmica nije viđeno više od jednog gola i verujemo da će i večeras mreže ''mirovati''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)