BLIŽI SE DEBI LEA MESIJA: Inter Majami neće još dugo biti lak plen

V.M.

15. 07. 2023. u 12:10

U svojoj poslednjoj ligaškoj utakmici bez Lionela Mesija, Inter Majami će gostovati Sent Luis Sitiju.

БЛИЖИ СЕ ДЕБИ ЛЕА МЕСИЈА: Интер Мајами неће још дуго бити лак плен

Foto: Profimedia

Sent Luis je trenutno na vrhu tabele Zapadne konferencije sa 38 osvojenih bodova i igra fantastično tokom čitave sezone. Domaćin se nalazio u odličnom ritmu od tri vezana trijumfa do prošlog kola u kojem je šokatno izgubio od fenjeraša LA Galaksija sa 0:3 i pokušaće da se vrati na pobedničke staze pred svojim navijačima.

Glavna odlika Sent Luisa ove sezone je raspucani napad. Ekipa iz Mizurija je postigla čak 40 golova, što je ubediljivo najviše u Zapadnoj konferenciji, a u čitavom MLS-u jedino su efikasniji Kolumbus Kru koji je 43 puta tresao mrežu protivnika i Atlanta Junajted koja je to činila 41 put.

Sa druge strane, Inter Majami igra veoma loše ove sezone i zacemenitran je za dno Istočne konferencije. Gost je u dosdašnjem toku takmičenja upisao samo pet pobeda, a prošlonedeljeni remi sa DS Junajtedom (2:2) mu je bio treći u nizu.

Dobra vest za Inter je to što bi ekipi uskoro trebao da se priduži Leo Mesi koji će debitovati iduće nedelje za novi klub u prijateljskom susretu sa Kruz Azulom i očekuje se da ekipa iz Floride predvođena jednim od najboljih igrača ikada zaigra dosta bolje u drugom delu sezone.

Današnji rivali su se susreli samo jednom u istoriji, to je bilo u priajteljskom meču krajem januara i tada je Sent Luis ubediljivo slavio sa 4:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)