VELIKAN IZ AVELJANEDE JE ZNATNO PODIGAO FORMU: ''Lavovi'' sanjaju plasman u Kopa libertadores

V.M.

08. 07. 2023. u 11:40

U utakmici 24. kola argentinskog prvenstva Estudijantes će dočekati Rasing.

ВЕЛИКАН ИЗ АВЕЉАНЕДЕ ЈЕ ЗНАТНО ПОДИГАО ФОРМУ: Лавови сањају пласман у Копа либертадорес

Foto: Profimedia

Domaćin je trenutno šesti na tabeli i nalazi se u grupi ekipa koje se bore za plasman u Kopa libertadores. Posrnuo je u poslednje vreme (četiri utakmice bez pobede), ali i dalje zaostaje samo četiri boda za trećeplasiranim San Lorenco koji zauzima poziciju koja vodi u kvalifikacije za najeltinije kontinentalno takmičenje u Južnoj Americi.

Estudijantes je u prošlom kolu podelio bodove sa Rozariom, 0:0, što mu je bio treći uzastopni remi u nizu.

Sa druge strane, Rasing je nakon razočaravjućeg starta sezone polako uhvatio zalet. Neporažen je na poslednjih šest utakmica u svim takmičenjima u kojima je ostvario tri pobede uz isto toliko remija. Nalazi se na razočaravajućoj 12. poziciji i u završnici prvenstva pokušaće da se dokopa Kopa sudamerikane.

Rasing igra dosta otvoreno, gol-razlika mu je 31:31, i na njegovima utakmicama pada ubedljivo najviše golova u Profesional ligi.

Spas sezone velikan iz Aveljanede tražiće u Kopa libertadoresu, tamo je dogurao do osmine finala u kojoj će početkom septmbra ukrsititi koplja sa Atletiko Nasionalom. 

Današnji rivali vole da igraju tvrdo u međusobnim duelima i na poslednja četiri susreta nije viđeno više od dva gola na meču.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X (kvota 3,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

BOGINJA PROVINCIJE ISPUSTILA JEDAN TROFEJ: Leče je Atalanti usputna stanica za Dablin i finale Lige Evrope