''CRVENI ĐAVOLI'' SIGURNO KORAČAJU KA NOVOJ TITULI: ''Gospodari grada'' poste od aprila

V.M.

08. 07. 2023. u 09:40

U okviru 21. kola egipatskog prvenstva, Al Itihad će dočekati Al Ahli.

ЦРВЕНИ ЂАВОЛИ СИГУРНО КОРАЧАЈУ КА НОВОЈ ТИТУЛИ: Господари града посте од априла

Foto: Profimedia

Domaćin se nalazi u velikoj krizi i ne zna za pobedu već sedam kola. Poslednji put slast trijumfa osetio je sredinom aprila kada je bio bolji od Smuhe, a nakon toga je doživeo četiri poraza uz tri odigrana remija.

I pored svega toga, Al Itihad se nalazi na solidnom sedmom mestu i očekuje ga mirna završnica prvenstva pošto nema za šta da se bori.

Sa druge strane, u Kairu se polako hladi šampanjac. Al Ahli je prvi na tabeli sa pet bodova prednosti u odnosu na Piramids od kojeg je odigrao tri meča manje i samo je pitanje vremena kada će i matematički osvojiti titulu.

''Crveni đavoli'' su se ove sezone okitili i azijskom Ligom šampiona, tako da je ova bila veoma uspešna kampanja za najtrofejniji klub u istoriji fudbala.

Dovoljno o dominaciji gosta u prvenstvu govori to da i dalje ne zna za poraz. Ostvario je 22 pobede pored šest remija uz imresivnu gol-razliku, 52:7.

Al Ahli je upisao šest uzastopnih trijumfa protiv Al Itihada i verujemo da će se taj niz nastaviti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)